Korps: Limburg-Noord, plaats: venlo 24-07-2001
Mediaberichten 24 juli (laatste berichten)

Regio Samen minder

SWALMEN - Tijdens snelheidscontroles op de Rijksweg Noord (N271) heeft de politie in het kader van het project Samen Minder op de N-wegen in de periode van 19 t/m 24 juli 749 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 60.000 voertuigen het meetpunt.

BAARLO - Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsbaan Noord en Zuid en de Rijksweg (N273) heeft de politie in het kader van het project Samen Minder op de N-wegen dinsdag 174 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1845 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HEEL - Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsweg (N273) heeft de politie in het kader van het project Samen Minder op de N-wegen dinsdag 69 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 3359 voertuigen het meetpunt.

Roermond Hennepplanten geruimd

ROERMOND De politie heeft vanmorgen na een tip van de eigenaar van een perceel mais aan de Elmpterweg 64 henneplanten vernietigd. De planten waren midden in het maisveld aangeplant, vanaf de weg niet zichtbaar. Alle planten werden uitgetrokken en vernietigd.

Blerick Bromfietser bekeurd

BLERICK De politie heeft vanmorgen een 17-jarige jongen uit Blerick bekeurd omdat hij zonder helm op een bromfiets reed. Ook bleek zijn bromfiets niet verzekerd. Voor beide vergrijpen is proces-verbaal opgemaakt.

Ysselsteyn Ernstige aanrijding (2e ber.)

YSSELSTEYN De identiteit van de wielrenner die vanmiddag ernstig gewond is geraakt, is op dit moment nog niet bekend. De man is met zeer ernstig hersenletsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis van Maastricht. De aanrijding ontstond op de kruising van de Rouwkuilenweg en de Deurneseweg met de Ysselsteynseweg. De 20-jarige automobilist uit Ysselsteyn komende vanaf de Rouwkuilenweg zag bij het oversteken van de Ysselsteynseweg in de richting van de Deurneseweg, de wielrenner over het hoofd, waarna de aanrijding volgde.

Deel: ' Politiebericht Korps Limburg-Noord regio Venlo '
Lees ook