Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 22-09-2001 District Maastricht
Politiebericht

Heerlen

Maastricht; toezichtcamera registreert diefstal auto Dankzij de registratie van een toezichtcamera en de daarop volgende actie van de zijde van de Politie, kreeg een 64-jarige inwoner uit Maastricht in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn gestolen auto snel terug. Tijdens het zogenaamde uitkijken van de camera`s werd gezien dat op de Boschstraat iemand doende was een geparkeerde auto te stelen.
Het gelukte de dief weliswaar met de auto weg te rijden, doch even later werd de auto door agenten gesignaleerd waarna een korte achtervolging volgde. Op de Hasseltkade liet de dief de auto achter en ging er te voet van door. Ondanks dat hij uit handen van de politie wist te blijven, is zijn identiteit bekend en zal hij alsnog worden aangehouden. De auto ging retour eigenaar.

Maastricht; rijzadels uit manege gestolen
Onbekenden hebben in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september uit een manege aan de Schey in Noorbeek een groot aantal rijzadels en allerlei toebehoren gestolen. Ongeveer een twintigtal zogenaamde zadelkasten, merendeels van verschillende eigenaars werden opengebroken. De daders zijn spoorloos.

Maastricht; Met gestolen paardentrailer aangehouden Vrijdagmorgen omstreeks 11.00 uur werd op de Kasteel Rivierenstraat in Maastricht een 30-jarige inwoner uit Stein aangehouden. De man reed in een paardentrailer, die in de nacht van 8 op 9 september j.l. in Peer (B) was gestolen.
De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Korps Limburg-Zuid district Maastricht '
Lees ook