Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 23-09-2001 District Sittard
Heerlen

Politiebericht 13.03

Sittard; vierjarig kind aangereden
Zaterdagavond omstreeks 19.55 uur vond er op een parkeerplaats aan de Steenweg een aanrijding plaats waarbij een vierjarig meisje uit Sittard ernstig gewond raakte. Het slachtoffertje werd met een gescheurde milt en een gebroken dijbeen in het ziekenhuis opgenomen. Een 20-jarige automobilist uit Susteren die ervan verdacht wordt de aanrijding te hebben veroorzaakt, werd aangehouden. De man zou te hard hebben gereden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Sittard; aanrijding door teveel drank
Zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur vond er op de Industriestraat in Sittard een aanrijding plaats waarbij twee personenauto`s waren betrokken en waarbij een van de bestuurders, een 43-jarige inwoner uit Sittard teveel aan alcohol had genuttigd. De man die met zijn auto achter op een voor hem rijdende auto was gebotst, blies 1,7 promille. Het rijbewijs van de Sittardenaar werd ingevorderd.

Sittard; gewelddadig vijftal aangehouden
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden omstreeks 01.30 uur op de Markt in Sittard vijf inwoners uit Sittard in de leeftijd van 22 tot 36 jaar, aangehouden. De mannen worden ervan verdacht kort daarvoor in een van de horecagelegenheden enkele bezoekers te hebben mishandeld. Drie personen raakten gewond, waarvan er één een gebroken neus heeft opgelopen. De anderen liepen diverse kneuzingen op. De politie onderzoekt de zaak.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

Deel: ' Politiebericht Korps Limburg-Zuid, District Sittard '
Lees ook