Dinsdag 19 Januari

SNELHEIDSCONTROLE, KATWIJK

Bij een snelheidscontrole op de Liefkeshoek in Katwijk zijn maandagmiddag tussen 14.30 en 16.15 uur 48 automobilisten bekeurd. In totaal passeerden 192 voertuigen de controlepost. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/u. Ter plaatse geld een snelheidslimiet van 50 km/u.

WONINGINBRAAK, BOXMEER

De bewoners van een woning aan de Groenling in Boxmeer kwamen maandag tot de ontdekking dat er tijdens hun afwezigheid de afgelopen dagen was ingebroken. De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Er werd een videorecorder en een fototoestel gestolen.

AUTOINBRAKEN, HAPS

Op De Aalsvoorten en Zoetendaalseweg in Haps en op de Burgmeester van Raaijstraat in Beers is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een bestelauto. In twee gevallen werd een autoruit vernield om in de auto te komen. Bij de auto op de Zoetendaalseweg werd een portierslot vernield. In alle drie gevallen was het de daders te doen om electrisch handgereedschap, waaronder boormachineseen decoupeerzaag en een zaagmachines. De totale waarde van het ontvreemde is niet bekend.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1153 '
Lees ook