Woensdag 18 Augustus

INBRAAK IN GARAGEBOX

In twee garageboxen aan de Raamdijk te Grave is de afgelopen dagen ingebroken. Uit de ene verdween een fiets, campingspullen en twee ladders. Uit de andere box verdween een dompelpomp. Van beide boxen was de deur opengebroken.

RIJDEN MET VALSE KENTEKENPLATEN

Maandagavond heeft de politie op de Peelduiker in Elsendorp vier Polen in een auto staandegehouden. Het viertal hield zich verdacht in de omgeving op. De auto bleek valse kentekenplaten te hebben. De auto met inzittenden werd overgebracht naar het bureau, de chauffeur, een 20-jarige Pool, werd aangehouden en ingesloten.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN

Na een korte achtervolging heeft de politie vannacht een aan het Patrijzenveld in Cuijk een gestolen auto kunnen traceren. Vanuit Linden kwam een witte Opel Kadett aanrijden, de politie wilde de bestuurder controleren. Na het geven van een stopteken op de Beersebaan ging de auto er van door en reed men de Heeswijkse Kampen in. Op de Sleedoorn verlieten de twee mannen de auto en renden weg richting de Rembrandtstraat. De auto bleek eerder die avond in Cuijk gestolen te zijn.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1187 '
Lees ook