Dinsdag 4 Mei

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen een 47 jarige inwoner van Cuijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht afgelopen vrijdagavond een inwoner van Cuijk te hebben mishandeld. De verdachte en slachtoffer zaten samen op een bank in de feesttent die ter gelegenheid van de Oranjefeesten op de Heeswijkse Kampen stond. Zonder duidelijke aanleiding stak de verdachte met een gebroken glas op het slachtoffer in. Het slachtoffer liep een flinke snijwond op die in het ziekenhuis gehecht is. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding huiswaarts gestuurd.

VERKEERSONGEVAL, FIETSER ONDER INVLOED

Een 43 jarige fietser uit Oeffelt kwam maandagavond op de Veerweg in Oeffelt in botsing met een personenauto. De fietser bleek onder invloed van alcohol door rood licht te zijn gereden. Hij kreeg een rijverbod van 14 uren.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op het Zand in Boxmeer controleerde de politie Land van Cuijk dinsdagmorgen de snelheid van 168 voertuigen. 60 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 84 km/u. bedroeg. De controle is gehouden binnen de bebouwde kom.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1219 '
Lees ook