Vrijdag 26 Februari

SNELHEIDSCONTROLE

De politie heeft donderdag bij twee snelheidscontroles in het district Land van Cuijk 90 automobilisten bekeurd. De controles vonden tussen 13.20 en 14.40 uur plaats op de Venraijseweg in Overloon waar 54 voertuigen op de foto gingen. Tussen 15.00 en 16.00 uur werden op de Sambeekseweg in Boxmeer nog eens 36 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/u.

AUTOINBRAKEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is op twee plaatsen ingebroken in een auto. Op de Boekelsebaan in Landhorst werd de portierruit van de cabine van een vrachtauto vernield. Vervolgens werd een 27 MC-zendapparaat gestolen. Op Het Erf in Gassel is ingebroken in een bestelbus. Na het vernielen van een portier is een onbekende hoeveelheid electrisch gereedschap ontvreemd. Ook de waarde daarvan is niet bekend.

AUTODIEFSTALLEN

Vanaf een parkeerplaats aan de Dr. Wierstraat in Grave is de afgelopen nacht een bestelbusje ontvreemd. Het betreft hier een witte Nissan Vanette die voorzien is van het kenteken VG-77-LF.

Vrijdagmorgen is tussen 10.20 en 11.20 uur vanaf de Zwaanstraat in Cuijk een paarse Ford Escort gestolen. Op de auto zit het kenteken RL-FX-36.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1240 '
Lees ook