Maandag 27 September

INBRAAK IN WONING

Tussen vrijdagavond en zondagmiddag is ingebroken in een woning aan het Patrijzenveld in Cuijk. Na vernieling van een ruit doorzochten onbekenden de woning. De bewoners missen sieraden en een geldbedrag. In een woning aan de Burg. Ficqlaan in Grave is zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur ingebroken. Uit de woning verdween een tv-toestel, een video, een computer, een telefoon en c.d.'s

VERKEERSONGEVAL ONDER INVLOED

Een 20 jarige inwoner van Oeffelt is maandagmorgen rond 01.30 uur in de Hapseweg in Oeffelt tegen de gevel van een woning gereden. In een bocht reed hij rechtdoor, ramde twee boompjes en kwam via een tuin tegen de woning tot stilstand. Na controle bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. Hij kreeg een rijverbod van 8 uren en een proces-verbaal.

VERNIELING

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op een perceel land aan de Kalkhofseweg - Hoefseweg vernielingen aangericht. Onbekenden zagen kans een hoogwerker, die in dat perceel land stond, aan de praat te krijgen. Door het rijden met de hoogwerker zijn een 25-tal bomen vernield. Ook gooide men een jerrycan met 50 liter diesel om. De schade bedraagt enkele duizenden guldens.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1257 '
Lees ook