Maandag 1 Februari

INBRAAK WONING

In Boxmeer is zondagavond ingebroken in een woning aan de Mees. De eigenaar mist sleutels en een potje met wat kleingeld.

CONTROLES

In Cuijk aan de Grotestraat heeft de politie gecontroleerd op mistverlichting. Er zijn drie processen-verbaal uitgeschreven. Tevens werden twee fietsers bekeurd voor het rijden zonder licht. De politie hield in de nacht van zondag op maandag ook diverse alcoholcontroles in Cuijk, Wanroij, Sint Anthonis en in Boxmeer. Een 42-jarige inwoner van Cuijk werd hierbij bekeurd omdat hij het stopteken van de politie negeerde en doorreed. Toen de politie hem achterna ging kon men hem toch aanhouden. Hierna kon de politie een blaastest afnemen. De man had volgens de test niet teveel gedronken maar werd wel bekeurd vanwege het negeren van het stopteken. Hierop weigerde de man zijn naam op te geven en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar is proces-verbaal opgemaakt. Tevens weigerde de man op het politiebureau zelf mee te werken aan een ademanalyse-test omdat hij onderweg al had geblazen.

SNELHEID

In Gassel aan het Maasveld controleerde de politie maandag op snelheidsovertredingen. Er werden 330 voertuigen gecontroleerd, daarbij waren er 12 overtreders.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1277 '
Lees ook