Zondag 2 Mei

DRIE AUTO'S IN BRAND, CUIJK

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op drie plaatsen in Cuijk autobranden geweest. De eerste melding kwam kort na middernacht binnen toen op de professor van de Brinkstraat een auto in brand stond. Tijdens het blussen werd een tweede autobrand gemeld nabij de Opaal- en Topaasdreef en twee uur later bleek een auto in brand te staan die in de Kuipersgaarde stond. De auto's brandden gedeeltelijk uit. Naar de oorzaak van de branden wordt een onderzoek ingesteld. De hoogte van de schade is niet bekend.

AUTOINBRAAK, BOXMEER

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Lijster in Boxmeer ingebroken in een auto. Men kon de auto binnenkomen door een portierslot te forceren. Vervolgens zijn de cd-wisselaar en de hoedenplank met daarop de twee geluidboxen ontvreemd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Hoogstraat in Mill ingebroken in een auto. Om binnen te komen werd een portierslot vernield. Vervolgens werd de complete geluidinstallatie uit de auto gestolen.

ONDER INVLOED, BOXMEER

Een 19-jarige automobilist uit Cuijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een boete van F. 390.= gekregen. De man bleek bij controle op de Bernhardstraat teveel gedronken te hebben.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1290 '
Lees ook