Vrijdag 5 Februari

DODELIJK ONGEVAL

Vanmiddag omstreeks 14.40 uur is een 35-jarige vrouw uit Nijmegen om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Provincialeweg in Beugen. De vrouw stond met haar auto op de afrit van de A77 te wachten, toen zij plotseling optrok. De chauffeur van een uit de richting Boxmeer naderende vrachtwagen kon een botsing niet meer voorkomen. De vrouw overleed ter plaatse. Vermoedelijk is zij verblind geweest door de laagstaande zon.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Akkerslagen in Escharen is de afgelopen week ingebroken. Er werd een videorecorder en een televisie weggenomen. Men kwam binnen door het forceren van een keukenraam of via een raam in de garage.

VERDACHTE VAN HELING AANGEHOUDEN

Donderdagavond heeft de politie een 52-jarige man uit Katwijk aangehouden op verdenking van heling van een gestolen auto. De man had in zijn loods een Mercedes staan, die als gestolen stond geregistreerd. De auto had kentekenplaten van een andere, reeds bestaande zelfde auto. De auto werd door de politie in beslag genomen. De man is ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

AANHANGER GESTOLEN

Vanochtend is aan de Dr. Ariensstraat in Cuijk vanaf een oprit een eenassige open aanhangwagen gestolen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1294 '
Lees ook