Dinsdag 16 Maart

WINKELDIEFSTAL, CUIJK

Een 51-jarige vrouw uit Cuijk is maandag rond 18.00 uur aangehouden in verband met winkeldiefstal van enkele pakjes snacks. Zij is na verhoor weer naar huis gestuurd. Tegen haar wordt proces verbaal opgemaakt.

WONINGINBRAAK / DIEFSTAL AUTO'S, HAPS

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Kalkhofseweg in Haps. Hierbij zijn een onbekend geldbedrag en een computer ontvreemd. De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Ook zijn twee personenauto's gestolen die bij deze woning geparkeerd stonden. Het gaat hier om een grijze Mercedes, kenteken XS-ZV-75 en een zwarte Mercedes met het kenteken XP-PB-56.

SNELHEIDSCONTROLE, MILL

De politie heeft dinsdagmorgen bij een snelheidscontrole op de Beerseweg te Mill 32 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid op deze 80-kilometerweg bedroeg 108 km/u. Er passeerden in totaal 253 voertuigen de controlepost.

VERKEERSCONTROLE

De politie heeft dinsdag bij een verkeerscontrole in het Land van Cuijk in totaal 68 verkeersovertreders bekeurd. 10 daarvan gingen naar bromfietsers in verband met een te hoog motorvermogen. 25 automobilisten bleken geen autogordel te dragen en in 8 gevallen was het kenteken niet in orde. De politie controleerde op de Pater Eijmardstraat in Stevensbeek, de Dorpsstraat in Oeffelt en de Beugenseweg in Boxmeer.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1435 '
Lees ook