Vrijdag 19 Februari

PERKEERVERBOD TIJDENS WEEKMARKT, CUIJK

De politie attendeert automobilisten op het parkeerverbod op de Markt in Cuijk voorafgaand, tijdens en na de wekelijkse markt op de woensdag. Op deze dag geldt een parkeerverbod voor de gehele Markt van 07.00 tot 19.00 uur. Auto's die daar staan worden weggesleept en de kosten daarvan komen voor rekening van de overtreder, te weten F 250.= voor het wegslepen en F 66.= voor de boete. Totaal F. 316.=.

SNELHEIDSCONTROLE, LANGENBOOM

Bij een snelheidscontrole op de Zeelandseweg zijn donderdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur 17 automobilisten bekeurd die de maximum snelheid aan hun laars lapten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/u in plaats van 80 km/u.

AUTOINBRAAK, OVERLOON

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Theobaldusweg in Overloon. Hieruit is de radio/cd-combinatie en de geluidboxen ontvreemd.

WONINGINBRAAK, GRAVE

Uit een woning aan de Arnoud van Gelderweg is donderdagavond/nacht een fototoestel ontvreemd. De dader kwam de woning binnen door een raam te forceren.

SNELHEIDSCONTROLES

De politie heeft vrijdag bij twee snelheidscontroles 25 automobilisten bekeurd. 22 Daarvan vielen tussen 09.30 en 10.30 uur op de Provincialeweg te Beers. De snelste reed hier 109 km/u. Op de Bronkhorstweg in Velp kregen een uur later 3 automobilisten een bekeuring omdat zij te hard reden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1486 '
Lees ook