Vrijdag 9 Juli

BROMFIETSER ONDERUIT

Donderdagavond is een 17-jarige bromfietser uit Cuijk op de Zuring in Cuijk gevallen nadat hij met één hand aan het stuur over een verkeersdrempel reed. Het stuur sloeg om en de jongen kwam met zijn hoofd tegen een boom en een stoeprand terecht. Het slachtoffer liep ernstige kneuzingen en schaafwonden op en enkele tanden raakten los. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen droeg geen helm.

VERKEERSCONTROLE

Bij een controle donderdagmiddag op de Kalkhofseweg in Haps zijn 42 automobilisten bekeurd omdat ze geen gordel droegen.

DIERENLEED

Nabij een vakantiehuisje aan de Lamperen in Wanroij is donderdagavond een rode kat van een vakantie vierend echtpaar uit Eindhoven doodgeschoten. Zij hoorden rond 21.30 uur een schot en zagen enkele honderden meters verder nog net een auto wegrijden. Op de Ribes in Boxmeer is op dezelfde avond een poedel doodgebeten door twee Staffordshire terriers. De poedel was in een onbewaakt ogenblik thuis weggelopen waarop de twee honden zich vervolgens vergrepen aan het dier.

AUTO'S GESTOLEN

Op de Muntlaan in Grave is vrijdagmorgen vanaf een parkeerplaats een personenbus gestolen. De auto, kenteken DD-FS-26, is geschikt voor het vervoer van negen personen. Dezelfde ochtend verdween op de Zwaanstraat in Cuijk een witte Chrysler Voyager, kenteken LT-RZ-53. Waarde beide auto's niet bekend. Van een Ford Transit, die ook geparkeerd stond aan de Zwaanstraat, is het portierslot vernield.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1559 '
Lees ook