Zondag 17 Januari

WONINGINBRAAK, VIERLINGSBEEK

Bij een woninginbraak aan de Heihoekscheweg is vrijdagavond een stereocombinatie gestolen. De dader(s) verschafte(n) zich de toegang door een raam te forceren.

ONDER INVLOED, CUIJK

Een 22-jarige Cuijkse automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie bekeurd omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De controle vond om 03.30 uur plaats op de Sint Annastraat in zijn woonplaats. Hij kreeg een rijverbod van vier uur.

WONINGINBRAAK HAPS

Bij een woninginbraak aan de Klaproosstraat is een videorecorder gestolen. Men kwam binnen door een raam te forceren. De inbraak vond zaterdag op klaarlichte dag plaats. De waarde van het ontvreemde is niet bekend.

INBREKER OP HETERDAAD AANGEHOUDEN, OVERLOON

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden die ervan wordt verdacht even tevoren te hebben ingebroken in een woning aan de Hoge Akker. De bewoners bemerkten omstreeks 05.45 uur dat er in hun woning werd ingebroken en zagen een hen onbekende man in hun woning. Toen de gewaarschuwde politie korte tijd later ter plaatse kwam, stond zij achter de woning oog in oog met een onbekende man die enkele goederen uit de woning bij zich had. Deze vluchtte hierop, waarbij hij werd gevolgd door de agenten. Hierbij zijn door een politieman enkele waarschuwingsschoten gelost. Na een achtervolging te voet van enkele honderden meters kon de man worden aangehouden. Hij weigert zijn identiteit bekend te maken. Hij is ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1582 '
Lees ook