Donderdag 8 Juli

GEWAPENDE OVERVAL

Donderdagmorgen rond 04.00 uur werd een gewapende overval gepleegd in een cafe aan de Klinkerstraat in Grave. Twee gemaskerde mannen kwamen het cafe binnen waarna zij de eigenaar bedreigden met een vuurwapen. Nadat een nog onbekend geldbedrag uit de kassa was gehaald verdwenen zij in een personenauto. De auto reed tijdens de vlucht tegen het eenrichtingsverkeer in, de Klinkerstraat uit. De politie trof even later de betreffende auto aan op de Arnoud van Gelderweg in Grave t.h.v. de Nettorama. Vanaf dat punt is de politie het spoor van de overvallers bijster. De auto bleek gestolen te zijn in Beuningen. De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Ook getuigen die de auto hebben zien rijden na de overval via de Klinkerstraat naar de Arnoud van Gelderweg en daar verdachte personen hebben gezien worden verzocht contact op nemen met de politie Land van Cuijk, tel 0485 - 355555.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond bij een woning aan de Koebaksestraat in Vianen. De eigenaar ontdekte vanmorgen dat een ruitje van de auto was vernield. Uit de auto verdween een radio-cdspeler en enkele c.d.'s.

VERKEER

Tijdens een verkeerscontrole op de afrit van de A73 in Cuijk bekeurde de politie Land van Cuijk donderdagmorgen 21 bestuurders die geen gordel droegen. 1 persoon kreeg een proces-verbaal omdat hij een onjuiste kentekenplaat op de aanhangwagen had zitten en 1 bestuurder is bekeurd omdat de APK van zijn auto was verlopen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1604 '
Lees ook