Zondag 12 December

INBREKER OVERLOPEN

Een bewoner van een huis aan de Krekelzanger in Boxmeer merkte vrijdagavond bij thuiskomst dat er in zijn huis werd ingebroken. De dader was binnengekomen na het vernielen van een raam. Toen hij zich ontdekt voelde vluchtte de inbreker via een balkon weer naar buiten. Er wordt niets vermist.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning aan de Bereklauw in Cuijk. Daarbij werd de hele woning doorzocht. De inbreker nam een faxapparaat weg.

Ook bewoners van een huis aan de Pastoor Kerstenstraat in Boxmeer kregen ongewenst bezoek. Daar werd tussen vrijdagmiddag en zaterdagmorgen de voordeur opengebroken. Het is nog niet bekend of er iets vermist wordt.

ONDER INVLOED

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie op de St.Anthonisweg in Boxmeer een 63-jarige automobilist uit Sint Anthonis aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van tien uur en een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

TAS GESTOLEN

Zaterdagmiddag werd de handtas gestolen van een inwoonster uit Boxmeer. De tas lag in het net van een kinderwagen en is vermoedelijk weggenomen op D'n Entrepot in Boxmeer. In de tas zat een portemonnee met pasjes en klein geld.

BRIEVENBUS GEËXPLODEERD

Op het Vorstendom in Cuijk is zaterdagavond een brievenbus ontploft. De bus is vermoedelijk door vuurwerk geëxplodeerd. Agenten hebben de post uit omliggende tuinen geraapt en veiliggesteld op het bureau. Eerder op de avond werden enkele vuurwerkmeldingen gedaan. Daarbij zou in het centrum van Cuijk een groepje jongeren gezien zijn.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1674 '
Lees ook