Maandag 6 December

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 19 jarige inwoner van Overloon is zondagmiddag rond 16.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Loonseweg in Holthees. De man raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Hij is door de brandweer uit de auto bevrijd en met letsel aan arm en been overgebracht naar het ziekenhuis. Een 16 jarige inwoner van Wanroij is maandagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval in Boxmeer. Het slachtoffer reed op zijn bromfiets over de St. Anthonisweg. Op de kruising met de Papenvoortsedijk stak hij over zonder voorrang te verlenen aan een 36 automobilist uit Wanroij. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK IN WONING

Zondagmiddag is tussen 15.30 en 20.45 uur ingebroken in een woning aan de Tolschestraat in Velp. De bewoners missen een video en sieraden. Onbekenden kwamen binnen nadat een raam was opengebroken. Uit een pand aan de Dr. Peelenstraat in Boxmeer verdween afgelopen weekend een videorecorder en twee telefoons. Ook hier bleek een raam geforceerd te zijn.

AANRIJDING ONDER INVLOED

Een 27 jarige inwoner van Sint Anthonis is zondagavond bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man botste op de Zandseveldweg in Sint Anthonis tegen een geparkeerde auto die vervolgens doorschoof tegen een tweede auto. Hij reed na deze aanrijding door. De politie trof de man even later in een woning aan. Omdat het vermoeden rees dat hij alcohol gedronken had is hij meegenomen naar het bureau. Na de ademanalyse kreeg hij een rijverbod van 8 uren en werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1712 '




Lees ook