Vrijdag 12 November

MAN MISHANDELD

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 51-jarige man mishandeld. Het slachtoffer werd in een café aan de Steenstraat in Boxmeer door een andere bezoeker op zijn gezicht geslagen. Gevolg gezwollen neus en oog en een tand kapot. Vermoedelijke aanleiding tot de mishandeling was het feit dat verdachte eerder op de avond zonder aanleiding de barkeerpser had beledigd. Toen het slachtoffer daar wat van zei vloog de verdachte hem aan. Nadat in eerste instantie de zaak gesust was en de verdachte het café verlaten had kwam hij even later toch weer terug en sloeg de man in zijn gezicht. De identiteit van de verdachte is bij de politie bekend.

VERDOVENDE MIDDELEN AANGETROFFEN

De politie heeft vanmorgen op een parkeerplaats aan de A73 in Cuijk een 32-jarige inwoner van Boxmeer aangehouden. Douaneambtenaren hadden even tevoren tijdens een controle in de auto van de man 20 gram heroïne, enkele grammen hash en een flesje methadon aangetroffen. De Boxmeerder kreeg een proces-verbaal en is later op de dag weer in vrijheid gesteld. De drugs zijn in beslaggenomen.

BROMFIETSSTER ONDERUIT

Een 32-jarige inwoonster van Grave is vanmorgen op de Beerseweg in Vianen met haar bromfiets onderuit gegaan omdat ter plekke op de weg een hoop zand en blubber lag. Na de valpartij is de vrouw in het ziekenhuis behandeld. Zij kreeg negen hechtingen in verband met letsel aan haar knie. Ook raakte de kleding van het slachtoffer beschadigd. De politie stelt een onderzoek in naar de veroorzaker van het vuil.

INBRAKEN IN VIERLINGSBEEK

Afgelopen nacht is in vijf woningen in Vierlingsbeek ingebroken. De inbreker bezocht woningen aan de Beekstraat, Jan van Cuijkstraat, Burggraaf en Spoorstraat. Bij twee woningen bleef het bij een poging, in de andere woningen was het voornamelijk geld dat werd buitgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 1907 '
Lees ook