Woensdag 22 December

VUURWERK EN VUURWAPEN INBESLAGGENOMEN

De politie heeft n.a.v. binnengekomen informatie woensdagmorgen een 21 jarige inwoner van Mill aangehouden. In zijn woning trof de politie enkele honderden stuks illegaal vuurwerk, zelfgemaakte vuurwerkbommen en een luchtdrukpistool aan. Ook is ongeveer 200 gram weed inbeslaggenomen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ

De politie Land van Cuijk heeft woensdagmorgen in Beugen een hennepkwekerij ontmanteld. In een schuur aan de Hoge Startwijk trof de politie de kwekerij aan. De planten, naar schatting ongeveer 200 stuks, bleken kortgeleden geoogst te zijn. De apparatuur, zoals lampen en bakken, zijn inbeslaggenomen. De politie verwacht binnenkort verdachten te kunnen aanhouden.

INBRAAK IN WONING

Dinsdagmiddag ontdekte een bewoonster van een woning aan de Heggerank in Cuijk bij thuiskomst dat onbekenden hadden ingebroken in haar woning. Een getuige zag twee jongens uit het raam springen en er vandoor gaan. De bewoners missen een klein geldbedrag. Een klaargezette videorecorder bleef achter. De politie stelt een onderzoek in.

ALCOHOL

Een 44 jarige inwoner van Langenboom heeft dinsdagavond een proces-verbaal gekregen omdat hij reed onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Julianastraat in Mill. Na de ademanalyse kreeg hij een rijverbod van 1 uur en een boete van f. 390,-.

INBRAKEN IN BEDRIJVEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in drie bouwketen die staan aan de Wijnruit in Cuijk. Voor zover is na te gaan is er niets weggehaald. Bij een inbraak in een cafe in Sambeek is in dezelfde nacht de spaarkas leeggehaald. Ook de gokkast is opengebroken. De totale schade bedraagt enkele honderden guldens.

SNELHEIDSCONTROLE

Tijdens een snelheidscontrole op de Kalkhofseweg in Haps is woensdagmorgen de snelheid gemeten van 347 passerende voertuigen. 60 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 85 km/u. bedroeg.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2054 '
Lees ook