Vrijdag 22 Januari

DODELIJK ONGEVAL

Vrijdagochtend is een 28-jarige man uit Rijkevoort in het Radboudziekenhuis in Nijmegen overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval op de Laageindsedijk in Rijkevoort. Op deze plaats was vrijdagochtend rond 06.15 uur de hond van het slachtoffer doodgereden. Vermoedelijk was het slachtoffer rond 07.30 uur net zijn hond van de weg op aan het tillen. Op dat moment werd hij aangereden door een auto, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Haps.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de afrit Cuijk van de A73 zijn donderdag bij een verkeerscontrole 20 bekeuringen uitgedeeld. 16 personen werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Ook waren er bekeuringen voor rijden met mistlicht, geen voorrang verlenen, vervallen van APK.

ONGEVAL MET LETSEL

Op de A73 bij Beers is donderdagavond een 22-jarige vrouw uit Grave licht gewond geraakt bij een ongeval. Zij reed aan het eind van een file, komend uit de richting Nijmegen. Een 38-jarige automobiliste uit Sint Hubert die achter haar reed kon niet meer stoppen en reed de achterkant van de auto. De 22-jarige vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

Op het kruispunt de Beversestraat en de Hork in Cuijk is vrijdagochtend een 74-jarige automobilist uit Nijmegen gewond geraakt bij en verkeersongeval. Hij reed over de Beversestraat, uit de richting Vianen. Op het kruispunt met de Hork verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 33-jarige man uit Berghem. De 74-jarige man is licht gewond naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.

DIEFSTAL AUTO

Vanaf het parkeerterrein aan de Raetsingel in Boxmeer is donderdagavond een witte Opel Corsa met het kenteken VB-BJ-43 gestolen.

WINKELDIEFSTAL

In een winkel aan de Klinkerstraat in Grave is vrijdagochtend een 55-jarige vrouw uit Reek aangehouden. Zij werd door het winkelpersoneel op heterdaad betrapt bij het ontvreemden van een klokje ter waarde van fl. 14,95. Ze nam het klokje in haar jaszak mee de winkel uit. Zij kreeg een transactie aa ngeboden van fl. 240,-.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2087 '
Lees ook