Maandag 24 Mei

FIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, HAPS

Vrijdagavond vond op de kruising Oeffeltseweg - Kalkhofseweg in Haps een aanrijding plaats. Een 65-jarige fietster uit Vianen kwam op de kruisiging rijdende over de Kalkhofseweg in aanrijding met een over de Oeffeltseweg rijdende auto. De auto werd bestuurd door een 46-jarige man uit Sint Hubert. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

WINKELDIEFSTAL, CUIJK

Zaterdagmiddag is een 41-jarige man uit Venlo aangehouden. Hij werd bij een winkel aan de Grotestraat in Cuijk betrapt toen hij een rolletje tape en drie paar badslippers mee nam zonder te betalen. De man kreeg een boete van fl. 240,- en is na verhoor heengezonden.

Zaterdagmiddag is een 14-jarig meisje uit Ottersum aangehouden. Ze werd betrapt in een winkel aan de Grotestraat in Cuijk toen ze daar een paar schoenen wilde meenemen. Het meisje is overgedragen aan het bureau HALT.

AUTO GESTOLEN, KATWIJK

Zaterdag is vanaf Korte Oijen in Katwijk een rode Opel Omega caravan 2.3 DTR gestolen. Het kenteken van de auto is FN-PV-63.

TE VEEL GEDRONKEN, GRAVE

In de nacht van zaterdag op zondag is een 42-jarige man uit Gassel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg naast een rijverbod een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Estersveldlaan in Grave.

AUTO GESTOLEN, GRAVE

Zondagmorgen is vanaf een parkeerterrein aan de Hoplaan in Grave een blauwe Audi 80 TD gestolen. Het kenteken van de auto is GP-HH-69.

TWEE MANNEN AANGEHOUDEN, LANGENBOOM

In de nacht van zondag op maandag zijn twee mannen, een van 19-jaar uit Wijchen en een van 23 jaar uit Grave, aangehouden. De twee hadden in een horecagelegenheid aan de Graafseweg in Langenboom ruzie gekregen met een 18-jarige man uit Cuijk. Een van de twee mannen sloeg hierop de man uit Cuijk in het gezicht. De twee mannen werden door personeel van de horecagelegenheid buiten gezet. Buiten begonnen de twee met stenen naar de twee portiers voor de zaak te gooien. Hierop zijn de twee aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2180 '
Lees ook