Donderdag 30 September

AANHOUDING

De politie Land van Cuijk heeft woensdagmiddag een inwoner van Buren (Gld) aangehouden wegens belediging van een politieman. De man werd gecontroleerd op de A73 onder Boxmeer omdat hij onjuiste verlichting voerde. Ook bleek hij zijn rij- en kentekenbewijs niet bij zich te hebben. Hij was het niet eens met het proces-verbaal dat hij kreeg en beledigde en bedreigde hierop de politieman. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor is hij met een proces-verbaal huiswaarts gestuurd.

AANHOUDING NA WINKELDIEFSTAL

De politie Land van Cuijk heeft woensdagmiddag 2 verdachten aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in Mill. Een man en een vrouw kwamen de winkel aan de Stationsstraat in Mill binnen. Terwijl de vrouw wat vragen stelde aan de verkoper zag de man kans een telefoon te pakken en de winkel uit te lopen. Hierop is de vrouw, een 23 jarige inwoonster van Haps, aangehouden op verdenking van medeplichtigheid. Toen de vrouw overgebracht werd naar het bureau in Cuijk bleek de man achter de surveillanceauto te rijden. Na een stopteken is ook deze verdachte, een 24 jarige man uit Haps, aangehouden. Beide verdachten hebben een bekennende verklaring afgelegd. Na verhoor zijn ze in vrijheid gesteld. De telefoon is niet teruggevonden.

INBRAAK IN WONING

Woensdag is tussen 06.30 en 16.00 uur ingebroken in een woning aan de Smient in Grave. Waarschijnlijk is de voordeur via de zg. hengelmethode geopend. Uit de woning verdween een tv, een video en sieraden. De totale schade is onbekend. In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Aronskelk in Cuijk. Via een opengebroken raam kwam men in de woning. De bewoners missen een tas, sleutels en een mobiele telefoon. Met behulp van de gestolen sleutels werd een bij de woning staande auto, een grijze Volvo V40 meegenomen. Uit een woning aan de van Egmondstraat in Grave verdween in dezelfde nacht een afzuigkap en een mobiele telefoon. Het is onbekend hoe men is binnengekomen.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is in Grave rode Opel Kadett 1600 GT gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Poternen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2240 '
Lees ook