Donderdag 28 Januari

SNELHEIDSCONTROLE,

Bij een snelheidscontrole op de Docter Verbeecklaan in Sint Antonis zijn woensdag 61 overtreders bekeurd. De controle vond plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/u.

WONINGINBRAAK, OVERLOON

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Merseloseweg in Overloon. De dader(s) kwam(en) binnen door een toegangsdeur te forceren. Uit de woning verdween audio- en videoapparatuur. De waarde daarvan is niet bekend.

ONDER INVLOED, BOXMEER

De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen een 52-jarige automobilist uit Boxmeer die dronken achter het stuur van zijn auto zat. De controle vond omstreeks 01.50 uur plaats op de Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer.

AUTODIEF/INBREKER AANGEHOUDEN, LEDEACKER/BOXMEER

De politie van het team Boxmeer heeft in de nacht van woensdag op donderdag in de Faunalaan in Boxmeer een 30-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden. Bij onderzoek bleek deze in een te Haps gestolen auto te rijden. Een tweede inzittende vluchtte weg. Naar hem is de politie nog op zoek. De aangehouden persoon is vermoedelijk ook betrokken geweest bij een snelkraak bij een fietsenzaak aan de Dorpsstraat in Ledeacker.

Een politiepatrouille was op weg naar de fietsenzaak in Ledeacker in verband met een snelkraak bij een fietsenzaak. Hier was een toegangsdeur vernield waarna uit de winkel een kassalade met daarin enkele honderden gulden werd weggenomen. De dader(s) verdwenen in een gereedstaande auto. Toen de politiepatrouille op de Sint Antonisweg een tegemoetkomende auto die zonder verlichting reed wilde controleren , ging deze auto er vandoor. Na een korte achtervolging sprongen twee personen op de Faunalaan uit de auto en vluchtten weg. Bij de achtervolging te voet zijn door de politie enkele waarschuwingsschoten gelost. Hierop kon een van de daders worden ingerekend. Hij is ingesloten. De auto die door de verdachten is achtergelaten bleek de afgelopen nacht te zijn ontvreemd op de Willem Al exanderlaan in Haps. In die omgeving is een auto aangetroffen die in Wychen is ontvreemd.

AUTOINBRAAK, BOXMEER

Donderdagochtend is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op D'n Entrepot in Boxmeer. Na het vernielen van een portierslot is de autoradio ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2338 '
Lees ook