Dinsdag 27 Juli

AUTODIEFSTAL, WANROY

Vanaf de Campinglaan in Wanroy is maandagmiddag een Ford Mondeo gestolen. De auto is gekentekend JN-LB-49.

VUURWAPENBEZIT, CUIJK

De politie van Cuijk heeft maandagavond een 22-jarige inwoner van Gennep en twee inwoners van Cuijk van respktievelijk 18 en 22 jaar oud aangehouden. Rond 19.45 uur kreeg de politie de melding dat op de Wegereef enkele personen liepen die een vuurwapen in de hand hadden. Toen agenten poolshoogte namen stoof het drietal op de Bosrank uit elkaar. De agenten wisten hen alsnog in de kraag te pakken. Toen bleek dat de twee Cuijkenaren in het bezit waren van een goed gelijkend vuurwapen die voorkomen op de lijst van verboden wapens van de Wet Wapens en Munitie omdat deze voor afdreiging geschikt zijn en niet van echt te onderscheiden. De derde verdachte was in het bezit van een geringe hoeveelheid verdovende middelen. Na verhoor is het drietal in de loop van de avond in vrijheid gesteld.

AANHOUDING MISHANDELING, BOXMEER

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 37-jarige man uit Rijkevoort aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 33-jarige inwoner van Boxmeer. De vechtpartij vond omstreeks 00.30 uur plaats nabij een viskraam bij het gemeentehuis in Boxmeer. Het 33-jarige slachtoffer kreeg zonder enige aanleiding een vuistslag in het gezicht en liep daarbij verwondingen in het gezicht op. De verdachte kon ter plaatse door surveillerende agenten worden aangehouden. Hij is na verhoor in de loop van de nacht in vrijheid gesteld.

WEIGERING ADEMANALYSE, CUIJK

Een 38-jarige inwoner van Cuijk is door de politie bekeurd omdat hij onder invloed op een bromfiets reed. De politie controleerde hem omstreeks 03.15 uur op de Stationsstraat in zijn woonplaats. De man weigerde op het politiebureau alle medewerking bij de totstandkoming van een ademanalyse. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 12 uren en er wordt proces verbaal opgemaakt.

FIETSER GEWOND, BOXMEER

Een 38-jarige inwoner van St. Antonis is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt nadat hij op de St. Sntonisweg in Boxmeer van zijn fiets was gevallen. Hij is met een hoofdwond overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer en ter observatie opgenomen. De vermoedelijke oorzaak van de valpartij ligt waarschijnlijk bij Bachus.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2396 '
Lees ook