Vrijdag 29 Oktober

MAN BEROOFD VAN PORTEMONNEE (Overloon)

Donderdagavond is een 69-jarige man in zijn woning aan de Derpshei in Overloon door twee ca. 16-jarige jongens van zijn portemonnee beroofd. De jongeren waren eerder op de avond aan de deur geweest om een lot te verkopen. Later op de avond kwamen ze terug om zogenaamd geld te wisselen. Eén van de jongeren griste de portemonnee met enkele honderden guldens uit de hand van de man. Het tweetal nam daarop de benen. Signalement daders Man, lengte 1.60 meter, 15/16 jaar oud, blauw/rood jack, zwarte baseballpet en zwarte sportschoenen. Man, lengte 1.50 meter, 15/16 jaar oud, zwarte jas tot op de heup, blonde stekelharen De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen !

VERKEERSCONTROLE ( Oeffelt)

Donderdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Dorpsstraat in Oeffelt tien bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en/of het niet rechts houden.

WONINGINBRAAK (Boxmeer)

Donderdagavond constateerde de bewoner van een etagewoning aan de Pastoor Kerstenstraat in Boxmeer dat er was ingebroken. Uit het pand is o.a. een paspoort weggenomen.

MEISJE GEWOND BIJ AANRIJDING (Oeffelt)

Donderdagavond is een 17-jarig meisje uit Haps gewond geraakt toen zij met haar bromfiets tegen een paaltje reed. Het slachtoffer reed over de Veerweg in Oeffelt. Vermoedelijk door de dichte mist is de bromfietster in een bocht rechtdoor gereden. Zij raakte een paaltje en kwam ten val. Met verwondingen aan haar been is het meisje per ambulance overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

MAN GEWOND NA MISHANDELING (Cuijk)

Donderdagavond is een 28-jarige inwoner uit Cuijk op de Smidstraat in zijn woonplaats mishandeld door een vriend van zijn ex-vriendin. Het slachtoffer spuugde toevallig op de grond toen de nieuwe vriend van zijn ex in een auto passeerde. Deze vatte dit volgens het slachtoffer verkeerd op en stapte uit. Het tweetal begon met elkaar te vechten. Het slachtoffer moest het onderspit delven en is met een hoofdwond naar het Maasziekenhuis in Boxmeer overgebracht. Tot op heden heeft de 28-jarige Cuijkenaar nog geen aangifte gedaan.

INBRAAK VAKANTIEWONING (Maashees)

Vanmorgen is een inbraak ontdekt in een vakantiewoning aan de Op den Berg in Maashees. Uit het pand zijn o.a. radio- en TV apparatuur ontvreemd.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2405 '
Lees ook