Zondag 7 Februari

INBRAAK IN WONING

In een woning aan de Faunalaan in Boxmeer is zondag ingebroken Uit de woning is onder meer een magnetron en een videorecorder gestolen. Een deur werd geforceerd.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Op de Van der Nootstraat in Grave is zondagavond een 41-jarige man uit Grave aangehouden omdat hij met drank op achter het stuur zat. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod.

MATERIELE ONGEVALLEN GLADHEID

Op de A73 bij Sambeek zijn maandagochtend rond 06.15 uur een auto met caravan en twee vrachtauto's, beiden met aanhanger gebotst. De auto met caravan reed op de rechterrijbaan en werd ingehaald door de vrachtauto's. De auto met caravan begon te slingeren en kwam op de linkerhelft tegen de vangrail tot stilstand. De vrachtauto reed tegen de achterkant van de caravan. De vrachtauto die daarachter reed, reed tegen de vrachtauto aan. Het bleef beperkt tot materiele schade. De caravan is afgesleept. De overige voertuigen konden op eigen kracht hun weg vervolgen.

Even verderop raakte rond dezelfde tijd een personenauto in een slip, gleed in de berm, reed door een hekwerk en kwam tot stilstand in een weiland in een sloot. Even daarvoor was daar een personenauto tegen de vangrail gereden. Ook hier bleef het beperkt tot materiele schade.

Door de gladheid zijn op de Rijksweg A73 bij Haps rond 09.45 uur een drietal materiele aanrijdingen geweest. Een personenauto slipte, waardoor een andere auto ertegen botste. De slippende auto raakte half in de sloot. Hierdoor week een andere auto uit, die tegen een vierde aanbotste. Door deze aanrijding week een andere auto uit, gleed uit en botste achterop een auto. De schade was materieel.

De A73 is vanochtend richting Nijmegen tussen 10.00 en 12.45 uur afgesloten geweest door een ongeval waarbij een vrachtautobestuurder licht gewond raakte. Door een aanrijding bij Haps remde automobilisten af waarop de vrachtauto begon te remmen, maar doorgleed en in de berm tot stilstand kwam. Een andere vrachtauto remde en reed de middenberm in. Een derde vrachtauto kon niet op tijd tot stilstand komen en gleed tegen de achterzijde van de tweede vrachtauto. De bestuurder van deze derde vrachtauto, een 39-jarige man uit Ommen, raakte hierbij licht gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

DIEFSTAL UIT SCHOOL

Uit een schoolgebouw aan de Dr. Peelenstraat in Boxmeer is tussen vrijdagavond en maandagochtend onder meer een computer gestolen. Een raam werd geforceerd. DIEFSTAL AUTO

Vanaf de Kerkstraat in Haps is maandagmiddag een rode Audi 80 met het kenteken FJ-FB-08 gestolen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2659 '
Lees ook