Zondag 9 Mei

ONGEVAL MET LETSEL

Op de Hogeweg in Langenboom is vrijdagmiddag een 52-jarige motorrijder uit Erp gewond geraakt. Hij reed met zijn motorfiets over de Eikenlaan, komende uit de richting Langenboom. Hij verleende op het kruispunt Hogeweg en Graafseweg geen voorrang aan de voor hem van links komende 43-jarige automobilist uit St. Hubert, die op de kruisende weg, de Hogeweg reed, overgaand in de Graafseweg, in de richting Mill. Hierdoor ontstond een aanrijding. De motorrijder is naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De vier inzittenden (een 39-jarige vrouw en drie kinderen van 14, 12 en 10) van de auto hadden lichte verwondingen en zouden zich onder doktersbehandeling stellen.

SCHUUR AFGEBRAND

Op de Mulemsdijk in Stevensbeek is zaterdagochtend een schuurtje afgebrand, waarin 24 kuikens zaten. Vermoedelijk was de lamp waaronder de kuikens zaten te heet geworden en had zaagsel in brand gezet.

FIETSENDIEVEN

Op de Parellelweg in Cuijk zijn zaterdag rond 2.30 uur een 21-jarige man en een 22-jarige man, beiden uit Velp, aangehouden. Zij worden ervan verdacht even daarvoor twee fietsen uit de fietsenstalling van het station in Cuijk gestolen te hebben.

AUTO TEGEN BOOM

Op de Quayweg in Landhorst is zaterdagochtend vroeg een auto tegen een boom gereden. De auto kwam van Gemert af en reed via de Hoge baan rechtsaf de Quayweg op. Hierbij schampte hij door nog onbekend oorzaak een boom aan de linkerkant van de weg en kwam tegen een andere boom tot stilstand. De bestuurder, een 26-jarige man uit Ledeacker, is naar het ziekenhuis gebracht. Omdat de man de indruk wekte alcohol te hebben gedronken is van hem een bloedproef afgenomen.

VREEMDELING IN HET KIPPENHOK

Zaterdagochtend lag in een kippenhok aan de Noordstraat in Wilbertoord een 40-jarige man uit Griekenland te slapen. De man was lopend onderweg naar Griekenland. De man kreeg in april te horen dat hij Nederland dient te verlaten.

ONGEVAL MET MOTOR

Op de A73 bij Haps is zaterdagmiddag een 33-jarige man uit Groningen met de motor onderuit gegaan. Door nog onbekende oorzaak reed hij rechtdoor tegen het Uit-bord bij het tankstation. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht. De passagier had geen letsel.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Op de Kammerbergweg in Langenboom is een 22-jarige man uit Mill aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Hij kreeg een rijverbod.

INBRAAK IN AUTO

In een auto die aan de Kerkstraat Noord in Oeffelt stond is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Een deur werd geforceerd. Uit de auto is onder meer een bos bloemen en een kabel voor een GSM weggenomen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2713 '
Lees ook