Zondag 31 Oktober

WINKELDIEF AANGEHOUDEN (Boxmeer)

Vrijdagavond is bij een kledingzaak aan de Steenstraat in Boxmeer een 25-jarige jarige Georgiër aangehouden voor winkeldiefstal. Een winkelmedewerker betrapte de man toen hij een leren vest ter waarde van Fl. 299,= probeerde te stelen. Samen met een collega hield hij de man aan. De verdachte werd overgedragen aan de politie en is overgebracht naar het bureau. Hij is inmiddels ter vaststelling van zijn identiteit in vreemdelingenbewaring gesteld.

AUTOMOBILIST SLAAT KINDEREN MET KRUKKEN (Grave)

Vrijdagavond heeft een onbekende automobilist op de Raamdijk in Grave een 12-jarig meisje en een 13-jarige jongen uit die plaats met krukken geslagen. De twee liepen met een 13-jarig broertje van het meisje over een pad waar ook auto's mogen rijden. De bestuurder reed kennelijk onvoorzichtig en raakte het meisje. Zij viel op de motorkap. De man stapte uit en sloeg de twee slachtoffertjes meerdere malen hard met de krukken. Het tweetal liep hierbij striemen en pijnlijke plekken op borst en rug op. De dader is er vervolgens in de auto vandoor gegaan.

ALCOHOLMISBRUIK IN HET VERKEER (Boxmeer / Grave / Oeffelt)

Van vrijdag op zaterdag is een 29-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch op de Bernhardstraat in Boxmeer betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De verdachte weigerde op een goede manier mee te werken aan een ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. --

Eveneens van vrijdag op zaterdag is een 40-jarige automobilist uit Gassel op de Trompetterstraat in Grave betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. --

Een 22-jarige automobilist uit Cuijk is vannacht op de Veerweg in Oeffelt eveneens betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

INBRAAK WACHTSCHIP (Linden)

Zaterdag is ontdekt dat er was ingebroken in het wachtschip van de Stichting Scouting Cuijk aan de Oostmeerweg in Linden. Voor zover na kon worden gegaan heeft de inbreker alleen gegeten en geslapen in het wachtschip. Er wordt niets vermist.

DIEFSTAL GELD (Boxmeer)

Zaterdag is vanuit de kantoorruimte van een winkel aan de Steenstraat in Boxmeer een aanzienlijk geldbedrag weggenomen. Het geld is vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik gedurende de openingstijden van de winkel ontvreemd.

AANRIJDING MET GEWONDE (Grave)

Zaterdagmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Burgemeester Ficolaan in de bocht ter hoogte van het Bikkelkampplein in Grave. Een 23-jarige Gravense reed met haar auto in de bocht teveel naar links en kwam daardoor in botsing met de auto van een haar tegemoet komende 43-jarige Gravenaar. De 23-jarige vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Beide auto's liepen schade op.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 2975 '
Lees ook