Zondag 25 Juli

INBREKERS OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (Cuijk)

De politie heeft van vrijdag op zaterdag na een tip van een getuige op het Hazeleger in Cuijk, een 24-jarige man uit Haps en een 32-jarige man uit Oeffelt aangehouden als verdacht van een woninginbraak. Het tweetal wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in een woning aan het Patrijzenveld in Cuijk. Bij hun aanhouding waren beiden in het bezit van een aantal inbrekerswerktuigen. De verdachten zijn ingesloten.

BEDREIGING MET MES ( Boxmeer)

Vrijdagmiddag is een 38-jarige inwoner uit Boxmeer in de deuropening bij een kennis aan de Pastoor Kerstenstraat in zijn woonplaats bedreigd met een mes. De man wilde net de woning verlaten en werd door een hem bekende man bedreigd. Hij wist de deur te sluiten. De dader is weggegaan. De reden van de bedreiging is volgens het slachtoffer dat de dader meent nog geld tegoed te hebben van hem. Volgens de 38-jarige man is dat onjuist. Alhoewel de identiteit van de dader bekend is heeft de politie hem nog niet aan kunnen houden.

DIEFSTAL UIT BERGING (Overloon)

Vrijdagmiddag is aangifte gedaan van diefstal van twee fietsen uit een berging van een camping aan de Duivenbosweg in Overloon. De berging was geforceerd. Wanneer de diefstal precies is gepleegd is niet bekend.

BROER TRAPT DEUK IN AUTO (Mill)

Zaterdagmorgen heeft de broer van een 22-jarige Cuijkse op de Beatrixstraat in Mill een deuk in haar auto getrapt. Het tweetal kreeg bij het rondbrengen van de kranten ruzie. Zij zette kwaad haar broer met kranten en al af bij zijn woning. De jongen op zijn beurt was ook kwaad, schopte een deuk in de auto van zijn zus. Het tweetal kreeg ruzie omdat hij zich volgens de 22-jarige Cuijkse liet gebruiken door een buurvrouw.

VROUW GEWOND NA VAL LADDER (Vierlingsbeek)

Zaterdagmiddag is een 44-jarige Vierlingsbeekse na een val van een ladder bij haar woning aan de Willem I straat gewond geraakt. De vrouw stond i.v.m. schilderwerk-zaamheden op een hoogte van ongeveer 10 meter toen haar ladder wegschoof. De vrouw viel achterover en kwam op haar rug terecht. Zij is vermoedelijk met rugletsel overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

BELEDIGING AGENT (Grave)

Zaterdagavond is een 19-jarige Gravenaar op de Arnoud van Gelderweg in Grave aangehouden voor belediging van een agent. Op het moment dat hij werd bekeurd voor het rijden zonder helm, meende hij tegen de agent "Rot op gek" te moeten zeggen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. In eerste instantie wenste hij niet in de surveillancewagen te stappen. Hem is medegedeeld dat dat goedschiks of kwaadschiks kon. Hij koos eieren voor zijn geld. Voor beide feiten is proces-verbaal opgemaakt.

BESTUURDER UIT AUTO GESLINGERD (Oploo)

Zondagmorgen is een 24-jarige Pool op de Deurneseweg in Oploo bij een eenzijdig verkeersongeval uit zijn auto geslingerd en ernstig gewond geraakt. Uit sporen kwam vast te staan dat de Pool vanuit Oploo in de richting Rips had gereden. Door onbekende oorzaak is hij links van de weg tegen een boom gereden en uit de auto geslingerd. Hij is per ambulance met ernstige verwondingen overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het slachtoffer heeft vermoedelijk geen autogordel gedragen en waarschijnlijk was er alcohol in het spel.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 3371 '
Lees ook