Zondag 12 September

AANBOUW IN BRAND (Boxmeer)

Van zaterdag op zondag is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in de aanbouw van een woning aan de Elderom in Boxmeer. In de aanbouw bevonden zich met name afvalgoederen. De brandweer heeft de brand geblust en de technische recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

OFFERBLOK ONTVREEMD (Mill)

Zaterdagavond heeft de pastor van de RK kerk aan de Kerkstraat in Mill aangifte gedaan van diefstal van het offerblok bij het Mariabeeld. Het offerblok was compleet van de sokkel verwijderd.

VLAM IN DE PAN (Cuijk)

Zaterdagavond is in een woning aan de Schildendreef in Cuijk grote rookoverlast ontstaan door een pan die op het vuur was blijven staan. Omstreeks 17.00 uur verliet de bewoonster haar woning en vergat dat zij een pan met eten op het fornuis had staan. Rond half zeven constateerden haar buren dat er rook uit de woning kwam. Zij gingen kijken en zagen dat de vlam in de pan was geslagen. Een omstander klom via een raam de woning binnen, sloot het gas af en gooide de pan naarbuiten. De gewaarschuwde brandweer luchtte het huis. De keuken liep verder geen schade op.

MEISJE MISHANDELD (Cuijk)

Vrijdagavond is een 19-jarige Cuijkse op de Maasstraat in Cuijk mishandeld door de vriendin van haar ex-vriend. Het slachtoffer kwam de twee tegen op het kermisterrein waarna de verdachte haar in het gezicht spuwde en zonder aanleiding een paar klappen in het gezicht en tegen het lichaam gaf. Het slachtoffer hield aan de mishandeling een paar pijnlijke plekken over. De politie stelt een onderzoek in.

FL.480,= BOETE VOOR WINKELDIEFSTAL (Grave)

Zaterdagmorgen is een 15-jarige jongen uit Velp in een sportwinkel aan de Hamstraat in Grave betrapt op diefstal van een trui. De jongen is overgedragen aan de politie. Hij kreeg in boete van Fl. 480,=.

AANRIJDING MET LETSEL (Cuijk)

Zaterdagmorgen is bij een kop-staart aanrijding op de Beersebaan in Cuijk is een 58-jarige inwoner uit Beek en Donk gewond geraakt. Een 40-jarige automobilist uit Cuijk reed met zijn auto achterop de auto van een 60-jarige bestuurder uit Beek en Donk die links voorgesorteerd stond om de Havenlaan op te rijden.De passagier uit laatstgenoemde auto is met nekletsel per ambulance overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

AUTOBRAND GEBLUST DOOR VOORBIJGANGER (Cuijk)

Van vrijdag op zaterdag is door nog onbekende oorzaak een auto aan de Professor v.d. Brinkstraat in Cuijk in brand gevlogen. Een voorbijganger bluste de brand en waarschuwde de eigenaar.

DRONKEN MAN INGESLOTEN (Mill)

Vrijdagavond is een 38-jarige man aangehouden omdat hij zich lastig gedroeg bij de receptie van een tijdelijk vluchtelingenonderkomen aan de Graafseweg in Mill. De verdachte vernielde op het bureau met zijn hoofd een ruit van een ophoudkamer. Hij is daarna voor zijn eigen veiligheid ingesloten in een cel.

PONY MISHANDELD (Overloon)

Vrijdag heeft de eigenaar van een mini shetlander aangifte gedaan van dierenmishandeling van zijn pony in een bosperceel aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon. Hij trof de pony 's- morgens vastgebonden aan een boom aan. Het dier gedroeg zich schuw. Uit onderzoek door een dierenarts is vast komen te staan dat de schede van de pony geïrriteerd was. Vermoedelijk heeft iemand met een voorwerp in de schede gezeten.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 3422 '
Lees ook