Zondag 20 Juni

AUTO GESTOLEN, CUIJK

Vrijdagmiddag is vanaf de Zwaanstraat in Cuijk een rode Volkswagen Transporter 1900 gestolen. Het kenteken van de auto is VB-FG-05. De waarde van de auto is ongeveer fl. 26.000,-.

TWEE MANNEN AANGEHOUDEN, CUIJK

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de Vuurijzerstede in Cuijk twee mannen , 16 en 26 jaar, uit Amersfoort aangehouden. De oudste van de twee mishandelde een 19-jarige man uit Cuijk. Toen de politie tussenbeiden kwam, vond de jongste man uit Amersfoort het nodig de politiemensen te beledigen. Hierop werd ook hij aangehouden. Tegen de beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

WILDPLASSERS BEKEURD, BOXMEER

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee wildplassers, 21 en 25 jaar, uit Oeffelt bekeurd. De twee stonden op de Spoorstraat in Boxmeer tegen een woning te plassen.

VALSE TELETUBBIES TRAININGSPAKKEN, KATWIJK

Bij een controle op de Vrije markt in Katwijk trof de politie zaterdagmorgen bij een kraag een vijftal merkvervalste trainingspakken van de "Teletubbies" aan. De trainingspakken zijn inbeslaggenomen en tegen de handelaar, een 56-jarige vrouw uit Schijndel is proces-verbaal opgemaakt.

DRAAD OVER WEG GESPANNEN, BOXMEER

Zaterdagmiddag is een vrouw uit Boxmeer licht gewond geraakt toen ze over de Hoogendijk in Boxmeer fietste. De vrouw reed op de Hoogendijk, ter hoogte van de Raetsingel, tegen een over de weg gespannen prikkeldraad. Door de stuiken zag de vrouw de draad pas op het laatste moment. De vrouw liep lichte verwondingen op aan haar armen. De draad bleek over de weg gespannen te zijn op ooghoogte voor kinderen.

ILLEGAAL STOKEN, SINT ANTHONIS

Een 39-jarige man uit Sint Anthonis is zaterdagmiddag bekeurd omdat hij aan het stoken was zonder vergunning. Verder bleek dat in het vuur ook milieu belastende dingen lagen zoals plastic.

VUURWERK AFSTEKEN, OPLOO

Zaterdagmiddag kreeg een 38-jarige man uit Hoogeveen een boete van fl. 110,-. De man was in Oploo aan de van Steenhuijsstraat vuurwerk aan het afsteken.

TE VEEL GEDRONKEN, WANROIJ

In de nacht van zaterdag op zondag is een 42-jarige vrouw uit Vierlingsbeek bekeurd omdat ze met een auto reed terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod. Waarschijnlijk krijgt de vrouw een transactievoorstel van de officier van justitie van fl. 700,-. De controle vond plaats op de Dorpsstraat in Wanroij.

JONGEN MISHANDELD, SINT ANTHONIS

Een 17-jarige jongen uit Kerkdriel heeft in de nacht van zaterdag op zondag aangifte gedaan van mishandeling. De Jongen had bij een horecagelegenheid woorden gehad met een groep jongeren. Enige tijd later op de Breestraat in Sint Anthonis werd hij door enkele jongeren geschopt en geslagen. Een 19-jarige man uit Oploo en een 21 jarige man uit Sint Anthonis zijn inmiddels in verband met deze mishandeling verhoord. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

CARAVAN UITGEBRAND, SINT ANTHONIS

In de nacht van zaterdag op zondag is brand uitgebroken in een caravan op een camping aan de Noordkant in Sint Anthonis. De caravan was zaterdag door de eigenaar in orde gemaakt, waarbij onder andere de voortent was geplaatst. Door onbekende oorzaak is in de caravan brand ontstaan. De caravan brandde geheel uit. Ook een er naast staande caravan liep brandschade op. In geen van beide caravans was iemand aanwezig. Door de brandweer is het vuur geblust.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 3469 '
Lees ook