Zondag 31 Januari

MAN OMGEKOMEN BIJ ONGEVAL, SINT AGATHA

Zondagochtend heeft op de Odiliadijk in Sint Agatha een ernstig ongeval plaats gevonden. Rond 09.20 uur reed een auto, bestuurd door een 81-jarige man uit Cuijk over de Odiliadijk in de richting van Sint Agatha. Door de laag staande zon werd de bestuurder verblind en bemerkte hij te laat dat de weg een bocht naar links maakte. De auto reed tegen een in de bocht staande boom. Door deze aanrijding kwam de passagier, een 88-jarige man uit Cuijk, om het leven. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het Maasziekenhuis.

INBRAAK WONING, VIERLINGSBEEK

Vrijdag is ingebroken in een woning aan de Schepenbank in Vierlingsbeek. Door het inslaan van een ruit kon men in de woning komen. De hele woning en alle kasten werden doorzocht. Nog niet bekend is wat er is gestolen.

GSM TELEFOON GESTOLEN, BOXMEER

Vrijdagavond is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Loerangelsestraat in Boxmeer. Van de auto werd een ruitje ingeslagen. Een GSM-telefoon werd uit de auto gestolen.

AUTO GESTOLEN BIJ WONING INBRAAK, SINT ANTHONIS

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan de Randweg in Sint Anthonis. Men kwam in de woning door een deur open te breken. De gehele woning werd doorzocht. Een hoeveelheid sieraden, een portemonnee, autopapieren en autosleutels werden uit de woning gestolen. Met de autosleutels heeft men de voor de woning geparkeerd staande auto gestolen. Het betreft een blauwe Peugeot 306, met het kenteken TL-RP-39.

GLAASJE OP, CUIJK

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 44-jarige man uit Wijchen bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man heeft een rijverbod gekregen. De boete die hij zal krijgen zal ongeveer FL. 700,- bedragen. De controle vond plaats op de Guldengaarde in Cuijk.

Zaterdagavond is een 26-jarige man uit Cuijk bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man had meer dan vier keer zo veel gedronken als maximaal is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man kan een boete van enkele duizenden guldens en mogelijke een gevangenisstraf tegemoet zien. Verder zal hij moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer, die door hem zelf betaald moet worden. De controle vond plaats op Beersebaan in Cuijk.

In de nacht van zaterdag op zondag is een 40-jarige man uit Cuijk bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man had meer dan vier keer zoveel gedronken als maximaal is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man kan een boete van enkele duizenden guldens en mogelijke een gevangenisstraf tegemoet zien. Verder zal hij moeten deelnemen aan de cursus Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer, die door hem zelf betaald moet worden. De controle vond plaats op Hertraksestraat in Sint Agatha.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, BOXMEER

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 23-jarige man uit Boxmeer aangehouden. Hij had bij een horecagelegenheid aan de Spoorstraat in Boxmeer een ruit ingeslagen. Na verhoor is de man weer naar huis gestuurd.

CONTROLE AANHANGWAGENS, CUIJK

Zaterdagochtend is controle gehouden op aanhangwagens. Totaal 6 bestuurders zijn bekeurd omdat er mankementen aan de aanhangwagen waren.

INBRAAK WONING, SINT ANTHONIS

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Randweg in Sint Anthonis. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. De woning werd doorzocht. Een videorecorder, een laptop computer, een portable cd-speler, sieraden en cheques werden gestolen.

Deel: ' Politiebericht Land van Cuijk - 3747 '
Lees ook