Politiebericht venlo 25-07-2001
Mediaberichten 25 juli (11.00 uur)

ROERMOND - Winkeldief aangehouden

ROERMOND Een 39-jarige man uit Roermond is dinsdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Burghoffweg op verdenking van diefstal van goederen ter waarde van fl. 16,95. De man werd tegengehouden door een medewerker van het bedrijf maar wilde er vandoor gaan. Hierdoor ontstond een handgemeen. Een politieman was toevallig in burger aanwezig en wist de man aan te houden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor waar de zaak werd afgehandeld door middel van snelrecht. De man kreeg tevens een winkelverbod voor de duur van een jaar uitgereikt.

ROERMOND Autodiefstal

ROERMOND Een 41-jarige vrouw uit Herten is dinsdagmiddag rond 14.00 uur het slachtoffer geworden van autodiefstal. De vrouw wilde haar zwarte Golf parkeren op de parkeerplaats Loesbleik aan de Ster toen een onbekende man het portier van de auto opentrok. Hij bedreigde haar met een ijzeren staaf en trok de autosleutels uit haar hand. Hij probeerde ook nog haar handtas af te pakken maar dat mislukte. De man stapte vervolgens in de auto en reed het parkeerterrein af in onbekende richting. Het betrof een blankt man van ongeveer 25-30 jaar,
1.90 m. lang, fors postuur en kort zwart haar. Hij droeg een zwarte jas. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en vraagt hen contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Roermond-Centrum, telefoonnummer 0900 - 88 44 (30 cent/0,14 per minuut).

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord 11:00 uur '
Lees ook