Politiebericht Venlo 12-08-2001
Mediaberichten 11en 12 augustus (14.15.uur)

VENLO Vechtersbaas aangehouden

VENLO De politie heeft vrijdagavond een 17-jarige jongen uit Venlo aangehouden op de Havenkade op verdenking van mishandeling van een 21-jarige man uit Blerick. De beide mannen hadden een woordenwisseling toen de verdachte het slachtoffer een vuistslag in zijn gezicht gaf. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. Hij zal in verband met het feit dat hij minderjarig is, op 7 januari 2002 moeten voorkomen voor de kinderrechter en zich verantwoorden.

BLERICK Vernielster aangehouden

BLERICK De politie heeft zaterdagmorgen een 28-jarige vrouw uit Blerick aangehouden op verdenking van vernieling van een ruit van een woning aan de Geresstraat. Aanleiding voor de vernieling was een conflict tussen de vrouw en de 51-jarige bewoner van het pand. De vrouw werd ter ontnuchtering meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is de vrouw zaterdagmiddag in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Wildplasser met ploertendoder aangehouden

VENLO De politie heeft zaterdagmorgen rond 9.30 uur een 59-jarige man uit Venlo aangehouden in het Wilhelminapark in verband met wildplassen. Bij controle bleek de man een ploertendoder bij zich te hebben en nog een boete van fl. 120,- te hebben openstaan. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De ploertendoder is door de politie in beslag genomen. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. Hij zal zich op 24 oktober voor de rechter moeten verantwoorden.

WEERT Winkeldievegge aangehouden

WEERT Een 50-jarige vrouw uit Nederweert is zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal van een ring in een winkel aan de Muntpassage. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

ECHT Winkeldief aangehouden

ECHT Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Zuiderpoort op verdenking van winkeldiefstal. Hij wilde een fles drank ter waarde van fl. 8,95 meenemen zonder te betalen. De man bleek vaker betrapt te zijn op winkeldiefstal en bleek nog 42 dagen gevangenisstraf te hebben openstaan. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau waar hij in verzekering werd gesteld.

ROERMOND Diefstal Harley

ROERMOND Onbekenden hebben zaterdagmiddag van een parkeerterrein aan de Roersingel een grijsblauwe Harley Davidson gestolen. De motor is eigendom van een 36-jarige man uit het Duitse Wassenberg. De waarde van de motor bedraagt circa DM 40.000.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord 14:15 uur '
Lees ook