Politiebericht Venlo 19-08-2001
Mediabericht zondag 19 augustus (16.45 uur, laatste bericht)

ROERMOND Man beroofd van laptop

Roermond - Een vijftigjarige man uit Hoensbroek is vrijdagavond in Roermond van zijn laptop beroofd. De man had zijn laptop via Internet aangeboden. Een belangstellende koper vroeg hem naar Roermond te komen om de laptop te laten zien. Ze spraken af op de Huurvaarderstraat. Daar bekeek de koper de laptop en vroeg vervolgens of hij hem ook even mocht testen. Hij lokte zo de man een steegje in, waar hij hem aanviel en van zijn laptop beroofde. De man uit Hoensbroek kwam er met enkele schrammen en schaafplekken vanaf, maar was wel zijn laptop met een nieuwwaarde van 7000,- kwijt. De politie is op zoek naar een man van ongeveer 20 jaar, met een Noord-Afrikaans uiterlijk, een slank postuur, 1.80 meter groot en zwart kort achterover gekamd haar. MEIJEL Verkeerscontroles Roggelsebrug

MEIJEL Als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug houdt de politie extra verkeerscontroles op geslotenverklaring, eenrichtingsverkeer en inhaalverbod in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy. Op de Nederweerterdijk werden vrijdagmiddag zes bekeuringen gegeven aan hardrijders, waarvan er één meer dan 126 kilometer per uur reed. Op de Heldense dijk en de Kerstraat werden geen bekeuringen uitgedeeld. Aan het begin van de avond controleerde de politie op de Gebleektendijk in Eind en de Roggelsedijk in Meijel. Er werden twee bekeuringen gegeven aan automobilisten die de geslotenverklaring negeerden. Zaterdagmiddag werden op de Kruisstraat in Eind acht snelheidsovertredingen geconstateerd. Eén automobilist reed daar 121 kilometer per uur, terwijl 80 is toegestaan.
REGIO Snelheidscontroles

OOSTRUM De politie controleerde vrijdagmiddag op de Stationsweg 549 autos en deelde 63 bekeuringen uit voor te hard rijden. De toegestane snelheid is daar 50 kilometer per uur. Eén van de snelheidsovertreders reed 84 km/u.

SWALMEN/REUVER In het kader van het project Samen minder op de N-wegen werden van zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 augustus op de N271 ter hoogte van Swalmen 60.000 autos gecontroleerd met behulp van een opvallend opgestelde flitspaal. Er werden 790 overtredingen geconstateerd. Op 17 augustus werd op dezelfde weg ter hoogte van Reuver tussen half twaalf en half vier in de middag 1150 autos gecontroleerd met een onopvallende radarinstallatie. Van deze 1150 reden er 212 harder dan de toegestane 30 kilometer per uur in verband met wegwerkzaamheden.

BAARLO De politie controleerde in het kader van het project Samen minder op de N-wegen zaterdagmiddag op de Napoleonsbaan (N273) 4150 automobilisten. 570 automobilisten reden harder dan de toegestane 50 kilometer per uur. Hoogst gemeten snelheid was 89 km/u. MAASBREE Verkeersongeval

MAASBREE Bij een verkeersongeval op de kruising Oude Heldenseweg en de Provincialeweg (N275) kwamen zondagmiddag om twaalf uur twee autos met elkaar in botsing. Een 54-jarige automobiliste uit Maasbree gaf geen voorrang aan een 54-jarige man uit Maasbree. Deze probeerde nog een botsing te voorkomen, waarbij hij met zijn voertuig omsloeg. Zowel de man als de vrouw hadden lichte verwondingen, maar hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Beide autos zijn zwaar beschadigd.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord (16.45 uur, laatste bericht) '
Lees ook