Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 2-02-2003 Mediaberichten zondag 2 februari (14.00 uur)

WEERT Tweemaal inbraak

WEERT Zaterdagochtend rond kwart voor vijf kreeg de politie melding van twee inbraken in Weert. Bij een zaak op de Maasstraat ging het inbraakalarm af. Daar bleek de toegangsdeur ingeslagen en de kassa geplunderd. Vlak daarvoor was een ruit ingeslagen bij een winkel aan de Langstraat. De kassa van die winkel werd later teruggevonden op de Walburgpassage. De politie vermoedt dat het om dezelfde dader of daders gaat. Er werden enkele honderden euros buitgemaakt.

TEGELEN Aanhouding na valse naam en belediging

TEGELEN De politie heeft zondagochtend rond drie uur een 26-jarige man uit Blerick aangehouden na belediging van een agent. De man werd op de Grotestraat staande gehouden vanwege het rijden zonder licht. Hij gaf eerst een valse naam op en pas in tweede instantie zijn echte naam en beledigde de politieagent. Er is proces-verbaal opgemaakt. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.

VENLO Aanhouding na bedreiging

VENLO De politie heeft zondagochtend rond half drie een 21-jarige man uit Steyl aangehouden toen hij in een café aan de Houtstraat één van de gastheren had bedreigd met de dood. De man was even eerder uit het café gezet, omdat hij een vrouw zou hebben lastig gevallen. De man werd door de gastheer aan de politie overgedragen. Op het politiebureau beledigde hij één van de dienstdoende agenten. Tegen de man is procesverbaal opgemaakt. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.

VENLO Aanhouding

VENLO De politie heeft zaterdagmiddag rond 12.00 uur een 45-jarige man uit Venlo aangehouden, nadat hij op het station personeel van de NS had beledigd en zich niet wilde verwijderen uit het stationsgebouw. Op het politebureau is proces-verbaal opgemaakt. Daar bleek dat de man nog ruim vier maanden gevangenisstraf moest uitzitten. Hij is naar het regiobureau gebracht en ingesloten.

WEERT Winkeldief aangehouden

WEERT De politie heeft zaterdagochtend een 37-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, toen zij in een winkel aan de Boermansstraat een zak krentenbollen wilde meenemen zonder te betalen. Op het politiebureau bleek dat ze nog twee weken gevangenisstraf moest uitzitten wegens een eerdere winkeldiefstal, waarvoor ze bij verstek veroordeeld was. Ze is ingesloten in een politiecel in Roermond.

ROERMOND Aanhouding na vernieling

ROERMOND De politie heeft zaterdagochtend rond kwart voor vier een 22-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van vernieling. De man had zonder enige aanleiding een band van een fiets lek gestoken op de Kruisherenstraat. Dit was gesignaleerd door de cameras van Stadstoezicht. Bij zijn aanhouding verzette de man zich en beledigde hij de dienstdoende agenten. De man bleek ook nog een gebiedsontzegging te hebben. Van dit alles is proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 02-02-2003 '
Lees ook