Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 2-06-2002 Mediaberichten zondag 2 juni (11.30 uur)

VENRAY Aanhouding in Rabobank

VENRAY De politie heeft vrijdagmiddag een 36-jarige man uit Holthees aangehouden op verdenking van lokaalvredebreuk en verzet bij zijn aanhouding. De man wilde vrijdagmiddag omstreeks vier uur de Rabobank aan het Schouwburgplein niet verlaten, ondanks herhaaldelijk verzoek van het bankpersoneel en van de politie. Als de politie de man wil arresteren, verzet de man zich hevig. De politie weet de man na een korte schermutseling geboeid af te voeren naar het politiebureau. Daar is de man gehoord en is proces-verbaal opgemaakt. BAARLO Aanhouding na belediging

BAARLO De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige man uit Tegelen aangehouden op verdenking van belediging. Twee politie-agenten spraken een 19-jarige man uit Helden aan op zijn gedrag toen hij een verkeersbord wilde loswrikken. De man uit Tegelen hinderde de politie daarbij en schold hen uit, waarna hij er vandoor ging. De politie wist deze man desondanks aan te houden en mee te nemen naar het bureau, waar proces-verbaal is opgemaakt. Daar bekende de man spijt en gaf hij toe teveel gedronken te hebben. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.
WEERT Aanrander aangehouden

WEERT De politie heeft vrijdagavond een 23-jarige man uit Budel aangehouden op verdenking van aanranding. De man zou in het zwembad De IJzeren Man twee 14-jarige meisjes onzedelijk hebben betast. De man werd door de beveiliging in het zwembad vastgehouden tot de politie arriveerde. De politie heeft de man meegenomen voor verhoor en heeft proces-verbaal opgemaakt.
ROERMOND Aanhouding na belediging en verzet

ROERMOND De politie heeft zaterdagavond een 37-jarige man uit Someren aangehouden, nadat hij twee agenten had beledigd en zich vervolgens had verzet tegen zijn aanhouding. De man was de bijrijder van een 42-jarige automobilist uit Budel, die eerder die avond op de Keulsebaan was aangehouden bij een alcoholcontrole. Beiden werden meegenomen naar het politiebureau. De bijrijder moest overgeven en maakte gebruik van de personeelstoilet van de politie. Toen hij werd verzocht dit toilet te verlaten, werd hij kwaad en schold hij de politieagenten op grove wijze uit. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding, waardoor de politie gedwongen werd hem te boeien. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.

HORST Mannen redden dronken drenkeling
HORST Zaterdagavond tegen tien uur kreeg de politie een melding dat een man te water was geraakt bij het café de Maasdal aan de Tienrayseweg. Ter plaatse bleek een 36-jarige man uit Polen in een dronken bui in het water van de kasteelvijver te zijn gesprongen. Een getuige, een man uit Doetinchem, die op het terras zat, schoot te hulp en wist de man op de kant te brengen. Een tweede getuige, een man uit Horst, wist de man via hartmassage en mond-op-mond-beademing weer bij zijn positieven te brengen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 02-06-2002 '
Lees ook