Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 4-07-2002 Mediaberichten 4 juli (14.50 uur)

HAELEN Dodelijk verkeersongeval (2)

HAELEN Bij een ongeval op de Hornerweg is donderdagmiddag een 73-jarige vrouw uit Haelen om het leven gekomen. De vrouw fietste net na 13.00 uur over de Jagersweg in de richting van de Hornerweg. Een 49-jarige automobilist uit Horn die op dat moment over de Hornerweg reed verklaarde aan de politie dat hij oogcontact heeft gehad met de vrouw op het moment dat zij op de splitsing met de Hornerweg stond. De vrouw stak vervolgens met haar fiets de weg over. De automobilist probeerde hierop de vrouw te ontwijken maar deze poging was tevergeefs. Een aanrijding was het gevolg en de vrouw werd geschept. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

REGIO Ruim 750 snelheidsovertreders bekeurd

REGIO De politie Limburg-Noord heeft woensdag bij diverse controles in de regio in totaal 758 snelheidsovertreders bekeurd. In totaal zijn 8705 bestuurders aan een controle onderworpen.

HORST De politie heeft woensdagmorgen bij een snelheidscontrole op de Venrayseweg 39 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 466 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 85 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

SEVENUM De politie heeft woensdagmiddag bij een controle op de Steeg 24 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 297 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 75 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

MELDERSLO De politie heeft woensdagmiddag bij een controle op de Broekuizerdijk 7 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 82 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 92 km per uur, terwijl 80 km per uur is toegestaan.

VENRAY Het verkeershandhavingsteam heeft woensdagmiddag bij een controle op de Maasheseweg 265 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 2910 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 109 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

WANSSUM Het verkeershandhavingsteam heeft woensdag bij een controle op de Venrayseweg 189 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 2730 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 77 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

YSSELSTEIJN Het verkeershandhavingsteam heeft woensdag bij een controle op de Puttenweg 234 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 2220 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 88 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 04-07-2002 '
Lees ook