Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-07-2002 Laatste berichten 5 juli (17.30 uur)

VENRAY Aanhouding na beroving

VENRAY Vrijdagmorgen heeft de politie een 40-jarige man aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een tasjesroof.

Een 78-jarige vrouw uit Venray is vrijdagmorgen rond tien uur beroofd van haar tas. De vrouw liep over de Kruitweg op het moment dat een onbekende man haar van achteren benaderde en de handtas uit haar hand trok. De tas viel hierdoor op de grond. De man raapte hem op en snelde er tussenuit. Op grond van het signalement van de man kon de gealarmeerde politie even later een 40-jarige man uit Venlo aanhouden. De man liep op dat moment over de Merseloseweg. De tas van het slachtoffer is teruggevonden en terugbezorgd. De verdachte is in verzekering gesteld.

TEGELEN 34 Snelheidsboetes

TEGELEN Bij een snelheidscontrole heeft de politie vrijdagmorgen op de Kerkhoflaan 34 hardrijders bekeurd. Van de 638 passanten overschreden de 34 overtreders de maximale limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 74 km per uur.

HAELEN 533 snelheidsboetes door VerkeersHandhavingsTeam

HAELEN Bij een verkeerscontrole op de Napoleonsweg in Haelen heeft het verkeershandhavingsteam van de politie Limburg-Noord vrijdag 533 hardrijders bekeurd. In totaal passeerden 4520 bestuurders het controlepunt. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 115 km per uur terwijl de maximale limiet ter plaatse 50 km per uur bedraagt.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 05-07-2002 '
Lees ook