Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 7-03-2003 Mediaberichten 7 maart (14.00 uur)

VENLO Automobilist overleden (2)

VENLO Een 28-jarige man uit Venlo is vrijdagmiddag overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeval. De man kwam met zijn auto, op een kruising op de Noorderpoort, in botsing met een 22-jarige automobilist uit Roermond. Het slachtoffer is per traumahelicopter naar het AZM in Maastricht overgevlogen. Net na 12.00 uur is het slachtoffer in het AZM in Maastricht overleden.

Rond 8.30 uur kwamen twee personenautos op een gelijkwaardige kruising op bedrijventerrein de Noorderpoort met elkaar in aanrijding. De man uit Venlo werd daarbij uit zijn auto geslingerd en kwam in de berm terecht. Hij raakte ernstig gewond. De tweede auto werd bestuurd door een 22-jarige Roermondenaar. Deze laatste bestuurder bleef ongedeerd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

ROERMOND Woninginbraak

ROERMOND Bij een inbraak in een woning aan de Fokkerstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag voor enkele duizenden euros aan video- en fotoapparatuur buitgemaakt.

Toegang tot de woning werd verschaft door een niet afgesloten achterdeur. Vervolgens is uit de woning een videocamera met toebehoren en een fototoestel ontvreemd. De totale waarde van de ontvreemde goederen bedraagt 2840.

De politie adviseert mensen om achterdeuren s nachts altijd te sluiten, ook als de deur uitkomt op een achtertuin.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 07-03-2003 '
Lees ook