Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 9-03-2003 Mediaberichten 9 maart (14.00 uur)

ROGGEL Botsing motor en auto (2)

ROGGEL De 48-jarige motorrijder uit Deurne liep bij een verkeersongeluk op de kruising Tramstraat-Kerkstraat zaterdagmiddag diverse botbreuken op in bekken, schouder, pols en vingers. (zie eerder persbericht van 13.00 uur)

LEUNEN Schennispleger

LEUNEN Zaterdagmiddag rond vijf uur is een 16-jarig meisje uit Ysselsteyn op de Steegse Peelweg lastig gevallen door een man op een blauwe scooter. Hij haalde haar enkele malen in en liet haar steeds voorbij rijden. Ter hoogte van de Rouwkuilenweg bevredigde de man zichzelf voor het oog van het meisje. De man had een blauwe jas aan met zwarte mouwen, een zwarte helm met daarop een doodskop.

BLERICK Belediging en verzet na bekeuring

BLERICK De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 16-jarige jongen aangehouden, nadat hij de politie herhaalde malen beledigde en zich verzette bij zijn aanhouding. De aanleiding voor de belediging was het feit dat de politie zijn 18-jarige vriend bekeurde voor het fietsen zonder licht. Bij zijn aanhouding, verzette hij zich hevig, waarop hij geboeid moest worden afgevoerd naar het bureau. Toen zijn boeien daar werden afgedaan, ging hij opnieuw in gevecht met de agenten. Daarop werd hij weer geboeid en in de cel gezet. In de loop van de ochtend is hij gehoord en is proces-verbaal opgemaakt. De zaak zal via snelrecht worden afgehandeld.

ROERMOND Schennispleger

ROERMOND In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond één uur is een 20-jarige vrouw uit Roermond, lastig gevallen door een schennispleger. De vrouw liep door de Stationstunnel op de Maria Theresialaan op weg naar huis, toen een man met zijn broek naar beneden van de trap naar de Spoorlaan afkwam, terwijl hij zichzelf bevredigde. Toen zij vluchtte, liep de man haar een stukje achterna. De man was ongeveer 20-25 jaar, met kort middelblond haar en ongeveer 1.80 m. lang.

ROERMOND Aanhouding na zware mishandeling

ROERMOND De politie heeft vrijdagavond rond half negen een 48-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 50-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer reed in zijn auto op de Oranjelaan, toen hij achter zich een auto met zijn lichten zag knipperen. Daarop stopte het slachtoffer. De verdachte kwam uit de auto naar hem toe en sloeg hem in het gezicht. Het slachtoffer kon er na een korte vechtpartij vandoor gaan, maar werd verderop op de Oranjelaan klem gereden door de verdachte, die nu met een knuppel op hem afkwam. Opnieuw kon het slachtoffer vluchten. De aanleiding voor de bedreiging en mishandeling is nog onduidelijk. Op basis van het kenteken, heeft de politie de verdachte later die avond in zijn woning aangehouden. De man verzette zich bij zijn aanhouding en moest geboeid worden afgevoerd naar het politiebureau, waar hij in verzekering is gesteld. Het slachtoffer moest bij de eerste hulp behandeld worden aan een gebroken oogkas.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 09-03-2003 '
Lees ook