Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 10-02-2003 Mediaberichten 10 februari (16.30 uur)

Automobilist raakt auto kwijt

VENLO De politie heeft zondagmiddag op de Veldenseweg een 41-jarige automobilist uit Venlo aangehouden omdat hij reed tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid. Zijn auto is in beslag genomen.

Agenten zagen de man omstreeks 17.30 over de Veldenseweg rijden. Ze controleerden hem omdat ze wisten dat hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. In het kader van snelrecht moet hij zich in april voor de rechter verantwoorden.

Vrachtauto verliest halve lading

NEDERWEERT Op de Rijksweg Noord is een vrachtwagen maandagmorgen ongeveer de halve lading verloren toen de auto in de berm kwam en daar verschillende bomen ramde. De 21-jarige chauffeur uit Veghel kwam met de rechterwielen in de berm, probeerde dat te corrigeren maar dat lukte niet. Omdat de man daarbij 7 bomen ramde scheurde de vrachtwagen van voor toch achter open, waardoor de lading (eieren, hout en medicijnen) op het wegdek viel. Daarbij werd tientallen meters wegdek besmeurd.

De brandweer moest er aan te pas komen om het wegdek op te ruimen, omdat de auto ook nog eens tientallen liters diesel en koelvloeistof lekte. Door de provincie in een omleiding ingesteld die de hele morgen heeft geduurd.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 10-02-2003 '
Lees ook