Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 11-02-2003 Mediaberichten 11 februari (15.30 uur)

Inbraken in postkantoor en gemeenschapshuis

ARCEN De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 21-jarige man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van verschillende inbraken, eerder die nacht. Rond halfzes meldde een getuige dat er op dat moment werd ingebroken in het gemeenschapshuis. Toen de politie even later ter plaatse kwam stonden er verschillende spullen, waaronder een complete computer, klaar om mee te nemen, maar was er niemand meer te zien.

Bij een zoektocht in de omgeving kwam de politie even later de verdachte tegen. Die maakte zich direct uit de voeten, maar kon toch worden aangehouden. De man kon geen verklaring kon geven voor zijn aanwezigheid en waarom hij wegrende. Ondertussen bleek er ook in het postkantoor te zijn ingebroken. In het gemeenschapshuis is enkele honderden euros aan geld gestolen. Of er in het postkantoor wat weg is, is nog niet duidelijk. De buit is nog niet terug gevonden. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Diefstal computers uit school

ROERMOND Uit een school aan de Donderbergweg zijn twee computers met beeldschermen gestolen. In de nacht van maandag op dinsdag werd een ruit opengebroken en konden binnen de pcs worden weggehaald, samen met een digitale camera. De waarde van de buit in zon vijfduizend euro.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 11-02-2003 '
Lees ook