Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 13-02-2003 Mediaberichten 13 februari (laatste berichten)

BLERICK Overval

BLERICK Bij een overval op een kruidenierswinkel in Blerick is de verkoopster woensdagmiddag gewond geraakt. De vrouw is op de eerste hulp behandeld aan een hoofdwond. Bij de overval zijn enkele euros buitgemaat.

Woensdagmiddag net voor sluitingstijd kwamen twee personen, een man en een vrouw, een kruidenierswinkel aan de Leeuwerikstraat binnen. Bij het afrekenen van snoepgoed duwde de man de verkoopster aan de kant. Ze viel tegen een rek en raakte daarbij gewond aan haar hoofd. De man deed hierop een greep uit de kassala. Dit leverde hem enkele euros op. Het tweetal vertrok hierna uit de winkel.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze overval. Het signalement van de twee verdachten luidt als volgt: de man was ongeveer 1.80 meter groot. Hij heeft een blank uiterlijk, is ongeveer 25 tot 30 jaar oud en sprak met een Venloos accent. De vrouw is rond de 25 jaar oud, ze heeft lang blond haar, een blank uiterlijk, een smal gezicht en ze sprak eveneens met een Venloos accent. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

LIMBURG-NOORD 441 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Echt-Susteren, Maasbracht, Swalmen, Nederweert en Boshoven 441 bekeuringen uitgeschreven.

ECHT Bij een verkeerscontrole in het district Roermond heeft de politie op diverse locaties in de gemeenten Echt-Susteren en Maasbracht 420 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van gordel (101), rijden op een opgevoerde bromfiets (10), rijden met dichtgevroren ruiten (3) en diverse andere overtredingen (6).

Bij de controle zijn op de Rijksweg Noord in Echt 248 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 92 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Maaseikerweg in Roosteren zijn 19 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 106 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Op de Boekhorstweg in Maria Hoop zijn 12 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 km/uur waar maximaal 60 km/uur is toegestaan. Op de Prinsenbaan in Koningsbosch heeft de politie 21 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 96 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

SWALMEN Bij een verkeerscontrole op de kruising Rijksweg / Julianastraat / Brugstraat zijn donderdagmorgen 8 automobilisten bekeurd voor het rijden door rood licht.

NEDERWEERT Bij controles in het centrum van Nederweert en Boshoven heeft de politie woensdagavond dertien bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor rijden op een (brom)fiets zonder licht (7), niet dragen van de autogordel (2), rijden op een opgevoerde bromfiets (2) en overige overtredingen (2).

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 13-02-2003 '
Lees ook