Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-05-2002 Mediaberichten 20 mei (13.45 uur)

Venlo schennispleger aangehouden

VENLO De politie heeft vrijdagmiddag op de Kolenstraat een 31-jarige man uit Venlo aangehouden die volgens getuigen zich regelmatig in het openbaar bevredigt. Vrijdagmiddag deed de man dat voor de etalage van een winkel aan de Jodenstraat, maar verschillenden getuigen een aangevers hebben de man dat ook op andere plaatsen (onder andere in het Julianapark) zien doen. De man is na zijn aanhouding voorgeleid en in verzekering gesteld, terwijl het onderzoek wordt voortgezet.

Maasbree vechtersbaas aangehouden

MAASBREE - Het mobiel jeugdteam van de politie heeft een 16-jarige jongeman uit Venlo aangehouden op verdenking van vier mishandelingen. In een uitgaanscentrum gaf de verdachte eerst enkele kopstoten aan een leeftijdsgenoot uit Maasbree. Toen hij daarop werd aangesproken door een 21-jarige medewerker van het centrum uit Maasbree, kreeg die een vuistslag in zijn gezicht waarna de verdachte vertrok. Buiten onstond nog wat tumult waarbij een 16-jarige jongen uit Maasbree nog een klap van de verdachte kreeg. Die laatste aangever wist ook nog te verklaren dat de verdachte nog een automobilist geslagen zou hebben. Deze man is door de politie nog niet gevonden. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de verdachte in de loop van de nacht weer in vrijheid gesteld.

Baarlo fietser ernstig gewond

BAARLO Bij een aanrijding met een personenauto is zaterdagmiddag een 25-jarige man uit Tegelen ernstig gewond geraakt. De wielrenner werd op De Berckt frontaal aangereden door een 18-jarige automobiliste uit Kessel die bezig was een sigaret aan te steken. Daarbij lette ze niet op, stuurde teveel naar links en reed de fietser aan. Ook een 52-jarige fietser uit Tegelen werd nog aangereden. Maar doordat die achter de eerste fietser reed kon hij de auto gedeeltelijk ontwijken. Bij zijn val liep hij waarschijnlijk alleen maar kneuzingen opliep.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 20-05-2002 '
Lees ook