Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-03-2003 Mediaberichten 21 maart (11.00 uur)

Man schiet spijker in zijn voet

ROERMOND Een 45-jarige man uit Den Dungen heeft zich donderdagmorgen per ongeluk een spijker in zijn voet geschoten. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De man werkt bij een bedrijf aan de Bredeweg met een spijkermachine. De luchtslang daarvan kwam klem te zitten, waardoor het apparaat kantelde, de veiligheidspal werd ingedrukt en de spijker er uit schoot.

Gekantelde vrachtauto

VENLO Een vrachtwagen geladen met zon 20.000 kilo aardappelen kantelde donderdagmiddag op het klaverblad Zaarderheike. De 29-jarige chauffeur uit Dronten kwam vanaf Eindhoven en wilde richting Nijmegen rijden. In de bocht kantelde zijn vrachtwagen. En kwamen de aardappelen op de weg terecht. De chauffeur raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Voor de vrachtauto en lading waren opgeruimd was het laat in de avond.

Brutale diefstal in woning, verdachte later opgepakt

BLERICK Bij thuiskomst donderdagmiddag rond 4 uur, merkte een 59-jarige vrouw dat er werd ingebroken in haar woning aan het Lambertusplein. Even later kwam er een 38-jarige man uit Venlo naar beneden die geld eiste. De man griste de portemonnee van de vrouw uit haar tas en rende weg. Getuigen en benadeelde konden een goed signalement van de verdachte geven.

Terwijl de politie nog bezig was met dit onderzoek kwamen er melding van een man die in het Monseigneur Nolenspark zich zelf aan het verwonden was. Het bleek om de inbreker te gaan. Zijn verwondingen zijn in het ziekenhuis behandeld waarna hij is ingesloten in een politiecel. De man vertelde spontaan dat hij s morgens was ontslagen uit het Huis van Bewaring en nu op zoek was geweest naar geld.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 21-03-2003 '
Lees ook