Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-07-2002 Mediaberichten 21 juli (12.30 uur)

Verdachte van mishandeling aangehouden

ROERMOND De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van mishandeling van een 17-jarig meisje uit Roermond. De man trof vrijdagavond zijn ex-vriendin bij een tankstation aan de Andersonweg. Daar mishandelde de verdacht de jonge vrouw door haar te slaan en enkele malen met haar hoofd tegen een auto te slaan. Even later stopte de man, stapte in zijn auto en reed weg waarbij hij tegen een geparkeerde auto botste. De vrouw heeft zich bij de EHBO laten behandelen. Zij liep hoofdletsel op. Daarna deed zij aangifte en hoorde de politie verschillende getuigen. Later in de nacht kon de verdachte thuis worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. Na zijn verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de man zaterdagavond weer in vrijheid gesteld.

Mishandeling met bierglas

VENLO Een 56-jarige man uit Venlo heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag aangifte gedaan van mishandeling doordat hij een bierglas in zijn gezicht kreeg. Zijn verwondingen zijn in het ziekenhuis behandeld. De man verklaarde in een café aan de Oude Markt woorden te hebben gekregen met een onbekende man. Die gooide hem daarop een bierglas in het gezicht. Hierop ging de man weg en werd de politie gebeld. Die zorgde dat het slachtoffer aan zijn verwondingen werd behandeld en is een onderzoek gestart.

Poging mishandeling met bierglas

VENLO Medewerkers van een beveiligingsbedrijf hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 20-jarige man uit Blerick aangehouden die probeerde met een bierglas een 22-jarige man uit Gemert te mishandelen. De verdachte was eerder uit een café gezet omdat hij daar lastig was geweest. Buiten greep hij een bierglas van een terrastafel en probeerde daarmee de man uit Gemert in het gezicht te slaan. Die kon die slag net ontwijken. Waarop de beveiliging ingreep en de man overmeesterde en aan de politie overdroeg. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.

Drugs in verongelukte auto

TEGELEN Een 24-jarige man uit Eindhoven reed in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto in een greppel aan de Provincialeweg, doordat hij de macht over het stuur verloor. De gewaarschuwde politie vond in de auto behalve een tas met stolen kleding ook enkele bolletjes heroine. Hierop is de man aangehouden. De kleding bleek gestolen uit een sauna in Son en Breugel. De drugs en de kleding is inbeslaggenomen. Na het opmaken van een proces-verbaal is de man in de loop van zaterdag weer in vrijheid gesteld.

500 euro boete voor joyriders

OSPEL Een 39-jarige man uit Sint Katelijne Waver (B) en een 25-jarige man uit Mechelen (B) hebben ieder een boete van 500 euro gehad wegens joyriding. Beide mannen deden in de nacht van vrijdag op zaterdag mee aan een dropping, waarbij ze in Ospel werden afgezet en terug moesten naar Overpelt (B). In Ospel zag het tweetal een VWbus staan met de sleutels in het contact. Ze namen die bus mee. De 36-jarige eigenaar daarvan zag dat, waarschuwde de politie die het tweetal op de Randweg Zuid kon aanhouden. Na overleg met de officier van justitie kregen zij beiden een boete van 500 euro en ging de auto terug naar de eigenaar. Het tweetal is daarop weer in vrijheid gesteld. Waarna zij te voet richting België vertrokken.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 21-07-2002 '
Lees ook