Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 22-07-2002 Mediaberichten 22 juli (14.00 uur)

3 gewonde bromfietsers bij ongeluk

BERGEN Bij een aanrijding tussen twee bromfietsen zijn de bestuurders en een passagier gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde zaterdagavond toen een 16-jarige jongen uit Venray en een 18-jarige man uit Well elkaar op de bromfiets op het fietspad langs de Rijksweg tegen kwamen. Daarbij botsten de twee tegen elkaar en kwamen de bestuurders en een passagiere van de jongen uit Venray ten val. De man uit Well liep daarbij onder andere een gebroken voet op. De twee mensen uit Venray raakten licht gewond. Alledrie droegen zij op de juiste manier een valhelm waardoor erger is voorkomen.

Aanhoudingen bij zoektocht naar hangplek

VENRAY De politie heeft zondagmiddag 3 jongens van 14, 15 en 17 jaar uit Venray aangehouden op verdenking van inbraak in een leegstaande woning aan het Molenpad. Het bleek echter niet om inbrekers te gaan, maar om jongens die op zoek waren naar een hangplek. Een getuige zag hoe de jongens een raam insloegen en waarschuwde de politie. Samen met die getuige konden de drie worden aangehouden. Een vierde is uitgenodigd zich te komen melden. De politie overlegt met de officier van justitie wat er met de inbrekers moet gebeuren.

2 gewonden bij aanrijding

VENLO Een 22-jarige automobilist uit Blerick en zijn 27-jarige passagier uit Maasbracht zijn met nek- en hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis nadat zijn zondagavond op de Weselseweg met hun auto tegen een lantaarnpaal botsten. De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen de lichtmast. Omdat zowel de bestuurder als zijn passagier geen gordel droegen sloegen zij met hun hoofden tegen de voorruit.

Gewapende overval

MOOK Een onbekende man heeft zondagavond tegen acht uur een tankstation aan de Rijksweg overvallen. De man, leeftijd tussen de 30 en 37 jaar met zwart krullend haar en snor, kwam het tankstation binnen waar op dat moment alleen een 18-jarige medewerker aanwezig was. De overvaller hield een voorwerp in zijn broekzak en eiste geld. Hij kreeg een onbekend geldbedrag mee en maakte zich uit de voeten in een rode personenauto. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 22-07-2002 '
Lees ook