Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-07-2002 Mediaberichten 23 juli (laatste berichten)

299 bekeuringen verkeerscontroles

BAARLO Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsbaan Noord zijn dinsdagmorgen 153 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1291 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.

WEERT - Op de Wiekendreef zijn dinsdagmorgen zeven automobilisten bekeurd. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (6) en het niet hebben van een geldig rijbewijs (1). Op de Sint Luciastraat en de Trancheeweg zijn maandagavond bij een verkeerscontrole tien automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

PANNINGEN Op de Beekstraat zijn maandagmiddag zeven automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

BELFELD Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Zuid zijn maandagmiddag 101 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 776 gecontroleerde voertuigen bedroeg 78 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 115,00.

WEERT Bij een snelheidscontrole met de lasergun op de Ringbaan Noord zijn 21 automobilisten bekeurd. Daar waar 70 km/u mag worden gereden, reden 11 bestuurder boven de 95 km/u. De hoogste snelheid was 119 km/u.

Man overleden bij bedrijfsongeval

PANHEEL Een 69-jarige man uit Panheel is dinsdagmorgen in het ziekenhuis van Roermond overleden tengevolge van het letsel dat hij eerder die dag opliep bij een bedrijfsongeval. Het slachtoffer was alleen aan het werk in bedrijf aan de Heelderweg in Heel. Voor zover nu bekend is daarbij een onderdeel van een machine losgeraakt (bedoeld of onbedoeld is nog niet bekend) wat het slachtoffer tegen het hoofd raakte. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en heeft de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Deel: ' Politiebericht Limburg-Noord Venlo 23-07-2002 '
Lees ook